Decizie de ultimă oră a judecătorilor în cazul lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a primit un nou verdict din partea judecătorilor în dosarul deschis pe numele lui.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, va fi arestat preventiv, potrivit ultimei decizii luate de Tribunalul București, în cursul zilei de vineri.
Din primele informații, Mario Iorgulescu va fi arestat pentru 30 de zile, începând cu data încarcerării.
Decizia poate fi atacată.
Este pentru a doua oară când magistrații decid arestarea, după ce dosarul lui Mario Iorgulescu a fost mutat între instanțe din cauza unui vid de procedură.

Citeste si: Avocatii lui Mario Iorgulescu: "Nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele"

 

Mario Iorgulescu, acuzat de omor

Pe 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Poliţie.

fara descriere

Familia Iorgulescu și-a exprimat imediat durerea, când a transmis în dimineața următoare un comunicat în care anunță cât de mult regretă cele întâmplate, mai ales că în accident un tânăr a murit care a lăsat în urma sa doi copii minori. „Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela si Gino Iorgulescu", era mesajul transmis de familia lui Mario Iorgulescu.

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost externat în mare secret? Reporterii WOWbiz.ro l-au căutat la Milano, la clinica la care era internat VIDEO EXCLUSIV 

 

fara descriere

În urma accidentului care a răpit viața unui om, Mario Iorgulescu a fost transportat la una dintre cele mai bune clinici private din Europa, acolo unde și-a continuat recuperarea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate