Stiri

Decizie radicală luată de autorităţi în cazul copilului Anastasiei Cecati! Ce se va întâmpla cu micuţa născută în urmă cu doar trei săptămâni

Anastasia Cecati, cântăreaţa care a fost ucisă de soţul ei la doar trei săptămâni după ce născuse, a lăsat în urmă o fetiţă a cărei soartă urmează să fie decisă în perioada următoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Decizie radicală luată de autorităţi în cazul copilului Anastasiei Cecati! Ce se va întâmpla cu micuţa născută în urmă cu doar trei săptămâniicon photo
Bebeluşul Anastasiei a fost găsit într-o altă încăpere al imobilului în care a fost descoperit trupul neînsufleţit al Anastasiei. Micuţa a fost transferată la spital şi se află în afara oricărui pericol. 
 
"Pe parcursul acestor două zile fetiţa a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul şi instituţia noastră este unica instituţie care tratează aceşti copii", a spus directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.
De asemenea, micuţa va fi transferată la Centrul de Plasament şi Reabilitare din Chişinău unde se va afla cel mult 45 de zile. În tot acest timp, direcţia municipală pentru drepturile copilului urmează să decidă dacă fetiţa poate rămâne sub tutela rudelor. 
 
"Astăzi s-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat şi ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naştere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naştere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naştere", a spus Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ, conform publika.md. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune