Declarația exclusivă a lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Răzvan Ciobanu a murit: „Nu merita să plece”

Vestea morții lui Răzvan Ciobanu a ajuns și la urechile lui Cătălin Botezatu, care a transmis un mesaj emoționant.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Vestea că celebrul creator de modă și vedetă de televiziune Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în această dimineață, la orele 7:00, s-a răspândit cu repeziciune, mai ales printre cunoscuții și apropiații lui. Raluca Baădulescu, Teo Tarandafir, Cătălin Botezatu și alți foști colegi de-ai lui sunt șocați de moartea lui. 

Cătălin Botezatu ne-a oferit o declarație în exclusivitatea după ce a aflat vestea tragediei care s-a năpustit asupra fostului său coleg. 

Citeste si: Răzvan Ciobanu, probleme uriașe cu banii! ”Am pierdut casa”

Citeste si: Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

Citeste si: Răzvan Ciobanu, despărțire cu bătaie de iubitul lui! ”Am căzut la podea. Eram în stare de şoc”

fara descriere

„Am aflat cu stupoare vestea trista, in aceasta dimimeana. Nu sunt in tara, dar prietenii m-au informat. Razvan Ciobanu nu merita sa plece atat de devreme dintre noi. Era foarte tanar si imi pare nespus de rau!

Este pentru a doua oara in ultima perioada cand lumea modei este indoliata, dupa decesul doamnei Zina Dumitrescu.

Condoleante familiei si Dumnezeu sa il odihneasca!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro. 

Cătălin Botezatu a mai declarat și că trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu este o pieredere și pentru lumea modei, nu doar pentru cei care îl cunoșteau. 

"Cred ca toată lumea fashion-ului s-a trezit în aceasta dimineața mai goala sufletește, și plina de regrete. Mai trist este ca era tânăr, mai avea multe de spus în ceea ce privește moda și nu numai. Nu cunosc circumstantele și cauza exacta a decesului, știu doar ca a fost un accident de mașină și s-a ajuns la tragedie. Singurul lucru pe care îl pot comenta este faptul ca îmi pare rău cu adevărat. Vreau sa transmit sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Regret, este a doua pierdere după Zina Dumitrescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace și sa ii calauzeasca spre lumina cereasca", a spus Botezatu

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate