Declarația neașteptată a lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Ea divorțează tot timpul”

Cătălin Botezatu a vorbit despre situația în care se află Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

alex bodi si bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt pe punctul de a se despărți. În urmă cu puțin timp, frumoasa blondină a depus actele de divorț. Cătălin Botezatu a auzit și el că fosta lui iubită trece printr-o perioadă dificilă, dar nu a vorbit cu ea despre acest lucru.

„Nu! Nu am vorbit cu ea! Nici nu stiu daca a divortat sau nu, nu sunt sigur pentru ca ea divorteaza tot timpul. E e o nebunatica pe care o iubesc si o ador. Nu mi-as dori sa divorteze pentru ca un divort inseamna suferinta, inseamna inimi rupte din partea amandurora, nu doresc nimanui sa treaca printr-un divort! Eu cred ca poate revin la sentimente mai bune si vor face in continuare acelasi cuplu frumos!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Ciao.

Citeste si: După scena violentă din parcare, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au luat o decizie: „Ne-am promis unul altuia că...”

bianca dragusanu si catalin botezatu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după episodul violent din parcare

Alex Bodi: Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună... Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii... Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca... Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?

Bianca Drăgușanu: Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui.

bianca dragusanu si alex bodi

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate