După scena violentă din parcare, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au luat o decizie: „Ne-am promis unul altuia că...”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încearcă în continuare să-și salveze căsnicia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi țin primele pagini le presei după ce, în ultima vreme, au apărut din ce în ce mai multe indicii că relația lor nu merg deloc bine. Deși au devenit soț și soție în urmă cu doar trei luni, ei trec printr-o perioadă destul de dificilă și nici eu nu știu încă dacă vor rămâne căsătoriți.

După ce au fost surprinși în parcare în timp ce se certau și el avea un comportament agresiv, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut de mână la un eveniment. Întrebat dacă va divorța de soția lui pe data de 2 decembrie, afaceristul a preferată să dea un răspuns ambiguu.

„Nu știu, zice Bianca mai bine, că ea știe chestiile astea, cum să gestioneze. Ne-am promis unul celuilalt că nu vom mai vorbi despre relația noastră așa mult”, a spus Alex Bodi.

„Putem spune că viața e ciudată?”, a fost întrebată Bianca Drăgușanu de către unul dintre reporterii prezenți la eveniment.

„Nu putem spune că e ciudată, putem spune doar că e previzibilă”, a răspuns ea, după care l-a îndemnat pe Alex Bodi să pornească mașina.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși purtând o discuție aprinsă! Blondina a dat cărțile pe față: „Amanta soțului meu...”

fara descriere

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Alex Bodi

„Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate