Declarația pe propria răspundere, introdusă din nou în România! Unde trebuie completată

Creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus pe teritoriul României a dus la apariția de noi restricții.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus pe teritoriul României a dus la apariția de noi restricții.

 


In articol:

România trece printr-o periodă dificilă după ce numărul cazurilor a început să crească îngrijorător. În București, începând de marți, 20 octomrbie, a fost introdus scenariul roșu. Așadar, românii trebuie să poarte masca de protecție obligatoriu în spațiile deschise. restaurantele, sălile de jocuri de noroc, cazinourile, cinematografele, școlile, restaurantele și cafenelele vor fi închise pentru următoarele două săptămâni.

Citeste si: O celebră interpretă de muzică populară, infectată cu Covid-19, mai are o șansă la viață! Strigăt de ajutor pe rețelele de socializare pentru Rodica Olariu

Citeste si: Lavinia Pârva a vorbit deschis despre divorţ! Ştefan Bănică a aflat din presă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Restricții au apărut și la Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, unde a fost introdusă declarația pe propria răspundere. Persoanele care revin în România trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere pentru a putea ușura sosirile pe aeroport și, după caz, carantina, autoizolarea sau spitalizarea anumitor călători. Această declarație este valabilă pe aeroporturi încă din luna iulie a acestui an. Pentru a ușura rocedura, românii trebuie să știe că o pot completa în prealabil în mediul online și o pot prezenta la sosire. Formularul poate fi completat online AICI. 

aeroport
Imagini de la Aeroportul din Otopeni[Sursa foto: Captură video]

Alertă Ro-Alert în ziua în care se introduce scenariul roșu în Capitală! Ce au transmis autoritățile

Bucureștiul a trecut pragul de 3 la mia de locuitori, motiv pentru care se introduce scenariul roșu. Iată toate informațiile pe care trebuie să le știe românii, primit printr-un mesaj Ro-Alert.

„Atenţie! În municipiul Bucureşti nivelul de răspândire a noului coronavirus (Covid-19) este ridicat - peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! ŞCOLILE îşi vor desfăşura cursurile online. Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor,cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dvs. sau a celor din jur”, este mesajul primit de bucureşteni în dimineața zilei de 20 octombrie, ziua în care s-a introdus scenariul roșu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

BOMBA zilei: Cea mai nouă autostradă din România s-a stricat DEJA. Românii își rup mașinile pe ea

S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

Medicul, Francesco Rubino spune că poți face diabet de la COVID-19. ”Aceste cazuri vin din toate colţurile lumii”

O mamă a devenit înger păzitor pentru fetița ei, Clara. Femeia și-a salvat singură copilul, după ce inima micuței a încetat să bată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies