Declaraţia ŞOC a lui Jador! "Este adevărat! M-am despărţit de Simina" Artistul spune care sunt adevăratele motive ale rupturii! EXCLUSIV!

Jador a declarat că s-a despărţit de Simina! Uite de ce!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Jador şi Simina de la Puterea Dragostei au trecut printr-o perioadă cu multe reproşuri, discuţii aprinse şi cumpene în relaţie. Pe lângă distanţa care-i desparte, legătura lor a fost pusă la încercare de suspiciuni de infidelitate, bârfe şi intrigi.

Citeste si: Veşti BOMBĂ pentru Mădălin None de la Puterea Dragostei! Vezi ce i se întâmplă la sfârşitul lui martie! Dă-i un mesaj frumos de susţinere!

De curând, artistul ne-a declarat că vrea să meargă la Istanbul, să o ia acasă pe iubita lui, după ce aceasta a fost atacată şi ameninţată de Mari şi de Roxana. Însă, în lumina unor dezvăluiri despre anumite apropieri dintre Simina şi alţi concurenţi, solistul a renunţat la idee.

Un alt motiv de certuri serioase între Jador şi Simina au fost zvonurile conform cărora cântăreţul de manele i-ar fi făcut avansuri Larisei.

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Protagonistul nostru a demonstrat însă că nu a fost vorba de avansuri ci de o discuţie pe whatsapp pe care nu el ar fi început-o ci blonda.

"Poate ne vedem la o cafea. Vedem, vorbim, poate se leagă ceva", i-a scris iubita lui Adrian lui Jador.

Jador a declarat că s-a despărţit de Simina!"A încolţit neîncrederea, a apărut gelozia"

Ei bine, deşi în final nu există nicio dovadă că Jador ar fi înşelat-o pe Simina sau că frumoasa brunetă ar fi fost infidelă, cei doi au hotărât să se despartă.

Întrebat dacă ruptura este definitivă, artistul a ţinut să sublinieze că "definitiv" i se pare un cuvânt prea..dur.

Citeste si: Decizia BOMBĂ a lui Jador după ce Simina s-a luat la bătaie cu Mari! "Mă duc după ea în Turcia, să o iau acasă!" Cântăreţul e revoltat de ce s-a întâmplat!

" Poate că mulţi nu ştiu sau nu cred că între mine şi Simina sunt sentimente adevărate. Noi, ca pereche, nu am trăit doar ce s-a văzut în faţa televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversaţii telefonice de când am ieşit eu din casă, am râs, ne-am făcut confidenţe, ne-am sfătuit reciproc, ne-am încurajat...Din păcate însă, deşi am zis că nu vom apleca urechea la bârfe şi răutăţi, între noi a încolţit neîncrederea, a apărut gelozia... Eu ţin la Simina, o respect şi îi apreciez principiile. Este o femeie de calitate şi vreau să ştie că sunt mereu la doar un telefon distanţă dacă are nevoie de mine. Ne-am despărţit, este adevărat, dar am rămas în relaţii bune şi cine ştie ce se va întâmpla? Nu ştiu dacă mai sunt şanse de împăcare... Dar niciodată să nu spui niciodată.", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro la trei zile după ce a lansat piesa "De azi suntem istorie".

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Atac dur al  lui Jador la adresa Roxanei după bătaia pe care femeia i-a dat-o iubitei lui, Simina! ȘOC, ce a spus despre Andy

Jador, reacţie ŞOCANTĂ după scandalul monstru dintre Roxana şi Simina! "Mă despart de ea definitiv!" Vezi ce a mai spus cântăreţul de manele!

Jador, mesaj de despărțire pentru Simina de la Puterea Dragostei, în cea mai recentă melodie a lui? ”De azi suntem istorie” Ascultă melodia

Hamude, reacție necontrolată la ”Puterea Dragostei”! A înjurat-o pe Simina și s-a luat de Jador: "Da' mai du-te în..."

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Exclusiv. Ipoteză șocantă despre moartea lui Nicu Ceaușescu! Jean Maurer: „Nu a fost o moarte firească...”. Video

Jador, mesaj de despărțire pentru Simina de la Puterea Dragostei, în cea mai recentă melodie a lui? ”De azi suntem istorie” Ascultă melodia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies