Vedete

Declaratia socanta a lui Andrei Stoica despre felul in care s-a comportat Vladimir Draghia la cotet! “Imi place mai mult sa ma izolez"

Inainte de a deveni marele invingator de la Exatlon, Draghia a stat izolat in pustietate

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Vladimir Draghiaicon photo
Vladimir Draghia

Andrei Stoica a fost, aseara, unul dintre cei mai infocati suporteri ai lui Vladimir Draghia in finala Exatlon. De altfel, chiar inainte de votul telespectatorilor, fostul “faimos” i-a acordat si 75% sanse de castig! (surpriza, ce a spus Stefan Floroaica dupa finala Exatlon)

“Vladimir are toate atuurile pentru a deveni campion. Statistic vorbind, Ionut a stat mai bine fizic, a adunat mai multe puncta, insa, repet, pentru a lua marele trofeu, trebuie sa ai un cumul de calitati, indemanare, tarie de caracter, rezistenta…Iar Draghia le are pe toate! Sincer, chiar din primele zile in Republica Dominicana, am realizat ca el va ajunge cel putin in finala si nu m-am inselat”, a declarat Andrei Stoica, inj exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Vladimir Draghia a stat singur in cotet la Exatlon! Ar mai fi rezistat cineva in aceleasi conditii?!

Inainte de a intra in faza finala, Vladimir Draghia a stat singur in cotet la Exatlon! Atitudinea lui insa, nu l-a surprins pe Andrei, care a dezvaluit ca si el s-ar fi comportat exact ca “Vulturul” in cazul in care ar fi fost in aceeasi situatie. “As fi putut sa stau si eu la fel ca Vladimir, singur, cu gandurile mele! As fi facut la fel, pentru ca mie imi place mai mult sa ma izolez in momentele de genul acesta, de concentrare, sa stau retras, decat sa fiu in preajma altora. Imi place sa fiu singur! De aceea, cred ca Draghia s-a descurcat de minune”, a mai comentat campionul mondial la Superkombat!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune