Vedete

Promisiunea facuta de Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, imediat dupa finala! Cum va informa pe toata lumea ce face cu cei 100.000 de euro

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, a facut aseara, imediat dupa finala ce a fost difuzata in direct la Kanal D, o promisiune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Promisiunea facuta de Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, imediat dupa finala! Cum va informa pe toata lumea ce face cu cei 100.000 de euroicon photo

Aceasta se refera la faptul ca Vladimir Draghia a anuntat ca marele premiu de 100.000 de euro, ce insoteste trofeul Exatlon, il va dona unei organizatii umanitare.

“Vreau sa le multumesc celor care m-au votat, sa ii asigur ca acea cauza pe care o reprezint merita munca mea si implicarea lor. Ii voi tine la curent pe retelele de socializare cu ceea ce se intampla acolo, unde vor ajunge banii si cu evolutia cazurilor”, a declarat Vladimir Draghia, imediat dupa finala Exatlon.

Vladimir Draghia a fost desemnat aseara castigatorul Exatlon, in urma voturilor telespectatorilor. In finala, alaturi de el a fost Ionut Sugacevschi.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune