Declaraţia terifiantă a unuia dintre cei doi români împuşcaţi în Irlanda, de Anul Nou

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Unul dintre românii împuşcaţi în Irlanda, de Revelion, face declaraţii şocante. Vasile Biţică a scăpat ca prin minune, în timp ce colegul lui de muncă, Ionuţ Datcu, a fost şi el împuşcat în piept, starea lui fiind gravă.
 
 
Cei doi români lucaru la o pizzerie din Dublin, Pizza Mizzoni, iar la 20 de minute după miezul nopţii, pe 1 ianuarie, au fost împuşcaţi de un bărbat şi fiul lui. Vasile Biţică, 38 de ani, spune că va căuta un alt loc de muncă, deoarece este prea speriat să se întoarcă pizzerie.
 
"Nu mă pot întoarce la acel loc de muncă pentru că viaţa mea este mai importantă pentru mine acum, nu o să uit niciodată, pentru câteva secunde nu am auzit şi nu am putut vedea. Acum mi-e frică şi trebuie să renunţ la acea slujbă. Când o să fiu mai bine şi pot găsi de muncă, voi încerca, desigur, să găsesc un alt loc de muncă, să fac din nou pizza.", a declarat Vasile pentru The Irish Daily Star.
 
Vasile a povestit că după ce a fost împuşcat, a reuşit să îl dezarmeze pe cel care a tras, chiar dacă sângera abundent: "Am vrut doar să îmi salvez viaţa, chiar mi-a fost frică, a ameninţat că mă va ucide până la urmă, am simţit că nu am de ales."
 

 

 
Vasile Biţică a mai povestit pentru sursa citată filmul atacului din pizzerie: "Lucram în bucătărie, iar următorul lucru pe care l-am auzit a fost: Daţi-mi bani sau voi ucide pe toţi. În acel moment fratele şefului avea o sticlă de şampanie şi a aruncat-o spre atacator. El a deschis focul şi glonţul m-a lovit. Nu-mi amintesc cum s-a simţit, pentru că eram în şoc total când am văzut că sângele curgea din mine".
 
Atacatorul a fugit după ce Vasile şi Ionuţ l-au atacat. Vasile a încercat apoi să-şi ajute pe colegul, pe  Ionut, care se străduia să respire, dar a trebuit să se aşeze şi el, după ce pierduse sânge.
 
Tânărul a adăugat că primul său gând a fost la familia sa, când sa trezit în spital: "Am luat repede legătura cu ei. Familia a crezut ca Irlanda este o ţară bună, civilizată, şi nu violentă, acum se tem pentru mine şi vor să mă întorc acasă."
 
Vasile a adăugat că vrea să rămână în Irlanda, dar fără un venit, va fi foarte dificil: "Viaţa mea va fi foarte dificilă, pentru că nu am nici o slujbă şi nu am bani de închiriat. Nu am nimic", potrivit observator.tv. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat, pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

SE TAIE în carne vie! Decizia drastică luată la scurt timp după alegeri: Să nu vă pară rău

Probleme mari! Mama Deliei, operată de urgență! Ce a pățit Gina Matache

O nouă defecţiune RADET: Bucureştenii au rămas fără apă caldă şi căldură

Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă, împreună la tribunal! Ce s-a întâmplat la 11 ani de la dispariţia avocatei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies