Declarație șoc despre coafura Vioricăi Dăncilă, după ce premierul s-a prezentat, ieri, la vot! ”Așa se purta pe vremea bunicii”! Designerul Sonia Trifan comentează apariția

Creatoarea de modă Sonia Trifan a vorbit, în termeni de specialitate, despre modul în care Viorica Dăncilă a venit la vot

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Viorica Dăncilă a trecut testul în privința alegerii vestimentare de, ieri, de la alegerile europarlamentare. Îmbrăcată simplu, într-un deux-pieces de culoare închisă, cu o croială impecabilă, a punctat în fața designerilor care au urmărit-o în maginile prezentate de televiziunile prezente la urne.

Cunoscuta creatoare de modă Sonia Trifan de pildă a avut numai cuvinte de laudă la adresa premierului României.

”Nu este preferata mass-mediei profesional și nici a mea din punct de vedere al politicii, dar arată foarte bine îmbrăcată. Cred ca are un consilier de imagine care o sfătuiește foarte bine, căci are un look îngrijit de fiecare dată, foarte bine realizat și foarte bine pozat”, a spus Sonia Trifan.

Citeste si: Dramă în familia cântăreței moarte în Dunăre! Mama Ancăi Pop s-a stins din viață

Citeste si: Prima reacție a lui Mircea Badea, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: „Nu am reușit să mi-l imaginez în cătușe”

fara descriere

Viorica Dăncilă are o coafură de modă veche! ”Bunica mergea la coafor și își punea o tonă de fixativ în cap”

Dacă în privința hainelor, totul este OK, ei bine, Viorica Dăncilă are o coafură de modă veche, dacă ar fi să ascultăm părerile specialiștilor!

”Părul doamnei Dăncilă este mereu înțepenit foarte bine, de parcă și-ar dori ca această coafură să o țină cât mai mult timp. Bănuiesc însă că așa se simte bine! Eu îmi aduc aminte că, în copilăria mea, bunica mergea la coafor și își punea o tonă de fixativ în cap! Pe vremea aceea, dacă nu aveai fixativ în coafură, nu erai aranjată. Cred că și dânsa a rămas pe acest trend, dar acesta este singurul punct în minus. În rest, așa cum am spus, este foarte bine îmbrăcată, are o manechiură impecabilă, iar accesoriile pe care le abordează, în principal broșele pe care și le aplică pe deux-pieces-urile elegante și simple, sunt superbe și sunt ca un brand pentru ea”, a conchis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Sonia Trifan.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate