Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: „Nu am reușit să mi-l imaginez în cătușe”

Liviu Dragnea merge la închisoare. Cristian Tudor Popescu a vorbit despre condamnarea liderului PSD și a spus că nu și l-a imaginat vreodată în cătușe.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Liviu Dragnea a fost azi, 27 mai, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de către magistrații de la Înalta Carte de Casație și Justiție.

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre situația liderului PSD și spune că, deși este convins de vinovăția lui, nu a putut niciodată să-și imagineze momentul în care el va apărea cu cătușele la mâini.

Citeste si: Haos în PSD după condamnarea lui Dragnea! Un lider important cere și demisia lui Dăncilă

fara descriere

„Să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă această sentință ar fi putut să nu fie pronunțată niciodată, dacă Liviu Dragnea și-ar fi atins unul dintre scopurile principale ale vieții și activității sale: distrugerea justiției din România. (...) Pentru mine a fost cât se poate de evident că Dragnea era vinovat, dar justiția ar fi putut să nu facă dreptate în acest caz”, a spus Cristan Tudor Popescu într-o emisiunea de televiziune.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Liviu Dragnea după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare!

„Nu știu cum se va întâmpla”

„N-am reușit să mi-l imaginez până acum pe Liviu Dragnea în cătușe, sau o imagine care, trebuie să recunosc, mi-a plăcut întotdeauna în legătură cu inși de acest soi: să fie băgat, împins de cap, îi pune polițistul mâna-n cap și îl împinge pe bancheta din spate a mașinii. Nu am reușit să îmi imaginez așa ceva. Nu știu cum se va întâmpla, cum îi va trimite Carmen Dan polițiștii să-l ridice. Poate că se va prezenta singur la secția de poliție, se va preda, pentru a-și executa pedeapsa. Sunt sigur că dânsul nu își va băga unghia în gât așa cum a făcut fostul său șef, Adrian Năstase”, a subliniat gazetarul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate