Declarație șocantă a lui Andy după scandalul uriaș cu Roxana în casa Puterea dragostei! ”Am scuipat-o să nu se deoache" EXCLUSIV

Andy Adetu a ținut să fie ironic la adresa Roxanei după ce a bătut-o și a scuipat-o în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

La întoarcerea în casa Puterea dragostei, Andy a iscat un scandal uriaș, în urma căruia el nu a mai fost primit cu drepturi de concurent în show, în plus, a și fost trimis acasă fulgerător de către producători.

Totul s-a întâmplat după ce, cu două zile înainte de gală, Andy a avut un conflict cu Roxana, femeia cu care a format multă vreme un cuplu în emisiune, dar și de care s-a despărțit cu mare tam-tam! "Mă aflam pe culoarele hotelului, și, la un moment dat, am dat nas în nas cu cea care mi-a fost iubită. Inițial, nu am vrut să o bag în seamă, mă gândeam să îmi văd de drumul meu, dar nu s-a putut. Din senin, a venit la mine și, așa cum o făcuse de la revenirea mea în show, m-a înjurat întruna. Mai mult, a sărit și să dea în mine, și atunci am reacționat și eu. Mi-am pierdut pentru o fracțiune de secundă cumpătul, i-am dat cu piciorul și am împins-o. Regret ce am făcut atunci, însă chiar nu mai puteam de nervi", a declarat Andy într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro.

Citeste si: Drama neștiută a Andreei Mantea: „Urma să-mi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv și creștea repede”

Citeste si: Adelina Pestrițu mai are câteva luni până la nuntă, dar se află în impas! Ce a pățit după ce a ales deja locația și nașii

Citeste si: Christian Sabbagh, Premiu de Excelenta pentru intreaga activitate

fara descriere

Andy a recunoscut de ce a scuipat-o pe Roxana în casa Puterea dragostei! ”De frumoasă ce e…”

Pe de altă parte, în premieră pentru WOWbiz.ro, Andy a recunoscut de ce a scuipat-o pe Roxana la Puterea dragostei. "Nu vă dați seama ce injurii îmi adresa, în special de mamă, lucru care pe mine m-a deranjat foarte tare. Ea știa că părintele meu a fost bolnav și tot insista cu răutatea. De aceea, am recurs și eu apoi la micile acțiuni de violență. E adevărat că am făcut și mai mult. Am scuipat-o, DA!, dar am scuipat-o să nu se deoache, de frumoasă ce e... ", a spus cu ironie fostul concurent despre incident.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate