Declaraţii fabuloase despre calificarea lui Costin Gheorghe de la Exatlon în semifinale! Mama sportivului s-a aşezat în genunchi! "Am plâns de fericire" EXCLUSIV!

Costin Gheorghe, declaraţii despre calificarea lui în semifinale! Vezi ce ne-a povestit sora lui, Ana!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Costin Gheorghe de la Exatlon este unul dintre cei mai ambiţioşi concurenţi ai competiţiei fenomen din Republica Dominicană.

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de şocul vieţii! A crezut că vorbeşte cu fiul ei pe instagram, dar UITE cine scria de fapt! Avem conversaţia incredibilă! EXCLUSIV!

Mulţi fani ai concursului care i-au urmărit evoluţia ediţie de ediţie spun că tânărul de 30 de ani este unul dintre favoriţii la titlu în acest sezon. Mândră de el, Elena Gheorghe, sora "faimosului" ne-a povestit ce trăiri are când îşi vede fratele, de neoprit, pe traseu.

fara descriere

"Cu cât înaintează, concursul devine mai palpitant, iar adrenalina creşte în casa noastră la fiecare meci. Nu ne este foame, nu ne este sete, suntem ochi şi urechi la televizor timp de trei ore. Fericirea lui Nicholas când vine vacanţa nu este că va dormi mai mult sau că se va juca toată ziua, ci a este încântat că poate privi Exatlon-ul până la ora 23. Nu cred că şi-ar dori cineva să privească această competiţie cu noi, cu familia lui Costin. Avem moduri diferite de a ne exterioriza, iar trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns în acelaşi timp. Suntem foarte mândri de Costin! A evoluat şi parcă ne-a ascultat gândurile şi s-a concentrat mai mult la final. Ne bucurăm când ia puncte. Este cu adevărat sărbătoare la noi", a declarat Elena Gheorghe, acum două săptămâni, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Costin Gheorghe, calificat în semifinale! "I-am transmis, cu siguranța, că suntem extrem de mândri de el!"

Ei bine, după calificarea "faimosului" în semifinale, Ana, cealaltă soră a lui Costin Gheorghe de la Exatlon, ne-a mărturisit ce simte când îşi vede fratele atât de determinat şi puternic.

fara descriere

Frumoasa blondă este un blogger de succes şi cu siguranţă vom regăsi pe blogul ei, în scurt timp, o sinteză a sentimentelor intense care au încercat-o în cele cinci luni de Exatlon.

Citeste si: Declaraţiile INCREDIBILE ale surorii lui Costin Gheorghe după ce "faimoşii" au pierdut vila! Ana face dezvăluiri şocante despre fratele ei! "Dormea sub pat sau în curte, pe iarbă!" EXCLUSIV!

"Momentul în care s-a calificat în semifinale a fost de departe cel mai emoționant episod al Exatlon-ului. Ne-am strâns cu toţii, cu mic, cu mare, la Clinceni, și am urmărit cu sufletul la gură parcursul lui! Mama trăiește orice moment important din viața noastră în genunchi... a fost ca atunci când Elena a participat la Eurovision... ceva intens, ceva cu care știm că nu ne întâlnim în fiecare zi... Am plâns de fericire și i-am transmis cu siguranța că suntem extrem de mândri de el! Îi mulţumim pentru cele mai frumoase zile din săptămâna, din ultimele cinci luni. Am mai avut o motivaţie în plus pentru a trăi fiecare zi la maxim! Te iubim, Costin! Sperăm să reuşeşti mai departe și te așteptăm acasă, sănătos! Ne-ai împlinit întreaga familie”, a declarat Ana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate