Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de şocul vieţii! A crezut că vorbeşte cu fiul ei pe instagram, dar UITE cine scria de fapt! Avem conversaţia incredibilă! EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de şocul vieţii! A crezut că vorbeşte cu fiul ei pe instagram, dar UITE cine scria de fapt!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de o surpriză de infarct în urmă cu câteva săptămâni. La un moment dat, artista de muzică populară a văzut, pe telefon, mesaje de pe contul de instagram al fiului ei.

Citeste si: Elena Gheorghe, PRIMA declaraţie după cele patru puncte luate de Costin Gheorghe la Exatlon în meciul pentru vilă! "Trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns" EXCLUSIV!

"Ce faci mami? Sunteţi bine? Nu pot să vorbesc mult!" a fost primul mesaj.

fara descriere

Lesne de înţeles, protagonistei noastre i s-au înmuiat picioarele când a citit acele cuvinte. Până la urmă a reuşit însă să se liniştească şi a început să tasteze.

"Tu eşti? Te iubesc mult şi mă rog pentru tine", a răspuns Marioara Gheorghe.

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de şocul vieţii! "Îmi explodează inima! Am crezut că e Costin"  

fara descriere

Ei bine, emoţiile incredibile ale cântăreţei s-au spulberat în momentul când a citit următoarea replică venită de pe contul "faimosului" Costin Gheorghe.

"De fapt sunt eu, fiica ta cea mică (n.r Ana Pîrvulescu). Îmi dai si mie 100 de euro?", a scris Ana, cea care îi administrează pagina de instagram lui Costin cât timp acesta este în Republica Dominicană, unde, după cum se ştie, NU are acces la computere sau telefoane mobile.

fara descriere

După farsa pe care i-a făcut-o mostenitoarea ei, Ana, solista de muzică folclorică a răbufnit.

Citeste si: Bombă în showbiz! Elena Gheorghe s-a certat cu soţul! "Cornel s-a supărat foarte tare"! EXCLUSIV

"Îmi explodează inima! Am crezut că e Costin. Am zis "Doamne, ce noroc pe mine, să vorbesc cu el. Ce nesuferită eşti", a încheiat Mărioara Gheorghe.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate