WOW

Declaraţiile cutremurătoare ale criminalei de la metrou: „Nu eram curioasă ce s-a întâmplat cu persoana pe care am împins-o pe şine, deoarece încercam să îmi găsesc nişte pantaloni”

Magdalena Şerban, femeia care a împins o fată în faţa metroului ucigând-o a şocat o ţară înreagă. Două ore mai târziu ea a fost arestată iar la proces declaraţiile ei i-au cutremurat pe cei aflaţi în sala de judecată. Ea a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru fapta ei după ce s-a concluzionat că poate fi trasă la răspundere pentru faptele sale.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Magdalena Şerban, femeia care a împins o fată în faţa metroului ucigând-o a şocat o ţară înreagă. Două ore mai târziu ea a fost arestată iar la proces declaraţiile ei i-au cutremurat pe cei aflaţi în sala de judecată. Ea a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru fapta ei după ce s-a concluzionat că poate fi trasă la răspundere pentru faptele sale. 
 
„În prezenta cauză, acţiunea de împingere repetată a victimei, luată singular, nu este prin ea însăşi aptă să producă moartea unei persoane. Însă, având în vedere circumstanţele de loc şi timp ale săvârşirii infracţiunii (spre linia de metrou, chiar înainte de a intra trenul în staţie), instanţa apreciază că, indubitabil, intenţia de a ucide se deduce din materialitatea actului material”, arată magistraţii Tribunalului Bucureşti, în motivarea sentinţei de condamnare la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban.
 
Magistraţii au concluzionat că, nu numai că a ucis-o cu sânge rece pe Alina Ciucu, dar şi-a premediatat fapta şi era perfect conştientă de acţiunile sale. 
 
Magdalena Şerban a oferit mărturii care nu au fost de ajutor în cazul ei, ci i-au făcut pe magistraţi să-şi dea seama că femeia nu regreta cu adevărat faptele ei. După ce a împins-o pe Alina în faţa metroului, criminala a mers la cumpărături fără să o intereseze de ce s-a întâmplat cu tânăra. 
 
“În faţa instanţei de judecată inculpata a avut o atitudine de aparent regret, nesusţinută însă de cele relatate în detaliu cu privire la săvârşirea infracţiunilor, căutând justificarea acţiunilor sale. (…) Cu privire la comportamentul ulterior săvârşirii infracţiunilor, inculpata a arătat că a fost să îşi cumpere nişte pantaloni timp de aproximativ două ore şi ulterior a luat-o poliţia, timp în care nu era curioasă să afle ceea ce s-a întâmplat cu persoana pe care a împins-o pe şine, deoarece încerca să îşi găsească nişte pantaloni mai ieftini”, mai spun magistraţii.
 
Chiar declaraţiile Magdalenei i-au convins pe judecători că merită să-şi petreacă restul vieţii în închisoare. 
 
„Nu ştiu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut, nu am încercat să vad, am vrut să plec. Nu putea fi ridicată de acolo , poate numai de un bărbat. Nu am plecat şi nu am încercat că caut pe cineva să o ridice. Toate persoanele care se aflau acolo au văzut că era cineva pe şine, dar nu au ajutat pentru că au văzut că vine metroul. Eu nu am văzut metroul. Nu am plecat şi nu am încercat că caut pe cineva să o ridice. Am plecat de acolo şi am auzit că strigau nişte ţipete, neputând să desluşesc. Când le-am auzit eram pe scările rulante de afară. După aceea am fost că îmi cumpăr nişte pantaloni, aproximativ două ore şi ulterior m-a luat poliţia. Nu eram curioasă ce s-a întâmplat cu persoana pe care am împins-o pe şine, deoarece încercam să îmi găsesc nişte pantaloni şi neavând bani mai mulţi la mine căutam unii mai ieftini”, a mai povestit Magdalena Şerban despre ce s-a întâmplat după ce a împins-o în faţa trenului pe fata care a murit. 
 
”După ce am împins-o prima dată, ar fi căzut pe podea şi a doua oară tot pe podea ar fi căzut pentru că nu s-a mişcat, opunând rezistenţă. După aceea a venit metroul şi ea a plecat, iar eu am ieşit, am mâncat, m-am mai uitat pe la magazine şi am întrebat dacă aveau nevoie de vânzător, nu am găsit, motiv pentru care m-am întors la metrou Dristor”, a povestit Magdalena Şerban despre momentul în care a împins-o pe prima fată, cea care a reuşit să-şi menţină echilibrul şi să scape cu viaţă. 
 
 
 
 

 

Galerie foto  Urmatorul articol