Declarațiile halucinante ale proprietarei mașinii pe care Răzvan Ciobanu o conducea! ”Să vedem cine o să mă despăgubească”

Noi detalii șocante despre moartea designerului Răzvan Ciobanu! A cui era, de fapt, mașina pe care o conducea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Designerul Răzvan Ciobanu conducea o mașină care, practic, nu îi aparținea. Cumplitul accident a avut loc în localitatea Săcele, după ce plecase de la un festival celebru la malul mării. După ce autoritățile au ajuns la fața locului, au constat faptul că autoturismul în valoare de 100.000 de euro conținea obiecte care nu îi aparțineau designerului: obiecte care aparțineau unei femei, dar și actul de identitate al unui bărbat.

La început s-a crezut că Răzvan Ciobanu ar fi fost însoțit de o altă persoană în mașină, însă, în realitate, nu este așa. Mașina fusese împrumutată de la Iulian Cercel, iar buletinul era chiar pe numele respectivului bărbat. El era fiul unui om de afaceri din Călărași care murise în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Accident, crimă sau atac de cord?! Ipoteze șocante în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Citeste si: A franat sau nu Razvan Ciobanu inainte sa iasa de pe carosabil? A adormit la volan creatorul de moda sau a vrut sa se sinucida?

Mașina, însă, era înmatriculată pe numele iubitei sale, Mădălina Ignatuc. Conform Libertatea, femeia a mărturisit că nu îl cunoștea pe designer: ”Să vedem cine o să mă despăgubească. Nici nu-l cunosc personal pe Răzvan Ciobanu”.

Iulian Cercel și Mădălina Ignatuc sunt împreună și au o firmă de arhitectură din Capitală.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate