Deea de la Puterea Dragostei, despre cum arată ea în realitate! ”Mă îngrașă cel puțin 8 kg”

Deea de la Puterea Dragostei nu a reușit până acum să facă un cuplu cu vreunul din băieții din show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Unul dintre motive este că Deea este considerată de băieți ”prea bătrână” pentru ei. Totuși, mulți spun că ea este concurenta matură, care gândește cel mai bine, însă o văd pe Deea mai mult ca o prietenă.

Deranjată de faptul că au fost câțiva băieți care au spus despre ea că arată ca o ”mamă”, sau chiar mai rău, ca o babă, Andreea Ghinescu, așa cum o cheamă de fapt pe Deea, care are 31 de ani, a ținut să le precizeze fanilor ei că nu se simte babă și că ea arată mult mai bine în realitate decât se vede la televizor.

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după o schimbare radicală de look! Uite ce și-a făcut la păr fostu concurent

Citeste si: Loredana Chivu a luat o decizie după ce s-a combinat cu None de la Puterea Dragostei: „Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii”

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, declarații despre Roxana! ”E o sălbatică” EXCLUSIV

”Nu vreau să jignesc pe nimeni. Nu mă consider o babă. Felul tău ca om contează, nu vârsta. Orice femeie e frumoasă în felul ei. Cel mai mult contează sa fii Om! Televizorul arată într-un fel, realitatea este alta. Televizorul mă îngrașă. Eu mă văd mai plinuță în emisiune decât sunt în realitate. Mă îngrașă cu cel puțin 8 kg”, a spus Deea despre cum arată în emisiune.

fara descriere

Deea de la Puterea Dragostei a vrut să facă un cuplu cu Bogdan Iordache

De altfel, în urmă cu ceva timp, Deea care îl plăcea pe Bogdan Iordache, un concurent care a fost eliminat de la Puterea Dragostei, i-a mărturisit acestuia că s-a îngrășat și că ea consideră că acesta a fost motivul pentru care băiatul nu o place.

”Am ştiut motivul pentru care tu stai mai departe. Aspectul fizic, că m-am îngrăşat, Bogdan! Dacă eram ca în pozele alea pe care ţi le-am trimis. Dar eu, atunci când ţi-am trimis pozele, aşa arătam. Am fost foarte stresată şi m-am îngrăşat. Eu în două luni m-am îngrăşat 12 kilograme. Dar la fel cum m-am îngrăşat, pot să şi slăbesc. Într-o lună de acum înainte e posibil să le dau şi jos! Despre asta e vorba, despre kilogramele în plus!", i-a mărturisit Deea la Puterea Dragostei lui Bogdan Iordache.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate