Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, declarații despre Roxana! ”E o sălbatică” EXCLUSIV

Bogdan Mocanu și Roxana formează un nou cuplu la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Deși, Roxana a fost cuplată cu Andy și apoi a plâns după Alexander, un concurent de la Puterea Dragostei Grecia, Bogdan spune că nu-l interesează și că vrea să facă un cuplu cu tânăra.

Bogdan Mocanu a tot fost sfătuit de concurenții din casa de la Puterea Dragostei să nu facă un cuplu cu Roxana, despre care spun că deși nu vrea să arate, aceasta are sentimente pentru grecul Alexander.

Ei bine, Bogdan a spus ce crede el despre Roxana și ce sentimente are pentru aceasta.

Citeste si: Andreea Mantea, schimbare radicală! Nu a mai apărut niciodată cu părul așa: „Foarte frumos noul look”

Citeste si: ȘOCANT! "Roxana este ispită la Puterea dragostei! Se joacă, îi place să strice cupluri" EXCLUSIV

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, imagini fierbinți de pe vremea când nu era cunoscută

”Eu nu o judec pe Roxana pentru trecutul ei. Acum e cu mine și atât! Dacă ar fi să fiu judecat și eu pentru trecutul meu… Eu nu am ales-o pe Roxana doar pentru că e frumoasă. E o sălbatică, care pe mine mă atrage. Eu îmi găsesc liniștea cu ea. Chiar și cei care o urăsc pentru Roxana trebuie să recunoască faptul  că e foarte frumoasă”, a mărturisit Bogdan Mocanu despre iubita lui, Roxana.

fara descriere

Roxana a fost bătută de Andy, fostul ei iubit

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Ea a format un cuplu cu Andy, dar relația lor a fost una plină de certuri și s-a sfârșit atunci când ea l-a sărutat pe grecul Alexander. După acest episod, ea a spus că s-a îndrăgostit de concurentul străin.

Întors la Puterea Dragostei, Andy a avut un comportament agresiv cu Roxana, acesta fiind de departe cel mai discutat episod dintre ei. S-a lăsat cu violență, motiv pentru care Andy a părăsit competiția. Între timp, Roxana, rămasă și fără Andy, și fără grecul Alexander, și-a orientat atenția către Bogdan Mocanu, fără a forma, însă, inițial un cuplu cu el. Bogdan însă a insistat și într-un final pare că a ajuns la inima Roxanei. 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate