Deea de la Puterea Dragostei este disperată: „Suferă de leucemie acută!” Și-a rugat toți fanii să o ajute

Deea de la Puterea Dragostei este disperată. Fiica unor cunoștințe suferă de leucemie acută, iar ea și-a rugat fanii să o ajute.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Deea de la Puterea Dragostei a fost una dintre concurentele care nu au reușit să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii. Cu toate s-a întors acasă fără un iubit, ea a cucerit inimile a zeci de mii de urmăritori ai show-ului și a decis să profite de acest lucru pentru a face o faptă bună.

Bruneta a publicat pe paginile ei de pe Facebook și Instagram câte un mesaj în care le cere fanilor să ofere ajutor unui copil grav bolnav.

„Dragii mei prieteni virtuali... Fac apel la umanitate și la spiritul civi din noi... O cunoștință de-ale mele este într-o mare încercare a vieții. Fetița lor suferă de leucemie acută și are nevoie de sânge. Vă rog din suflet, care puteți, să rupeți câteva minute din timpul vostru să mergeți să donați sânge pentru acest îngeraș... Să îi dăm o șansă la copilărie!

Spitalul se află în București (donațiile se fac la Centrul de Transfuzie dr. Iacob Felix, la doamna dr. Dumitrache Luminița, Institutul Clinic Fundeni, secția Pediatrie I, etaj 7, Oncologie). Numele ei este Zavalas Maria Alexandra...

Vă mulțumesc din suflet!”, a scris Deea de la Puterea Dragostei, sperând ca fanii să meargă să doneze sânge pentru copil.

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, încă o reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Larisa: „Am spart toate farfuriile”

fara descriere

Deea de la Puterea Dragostei l-a acuzat pe Jador că este fals

„L-am cunoscut pe Jador și dincolo de camerele de luat vederi, și mi se pare că se comporta diferit, cu replici la el, inteligent, coerent, vorbea corect din punct de vedere gramatical, adică nu făcea nici măcar un dezacord, și, culmea, intenționat sau nu, în emisiune poza în omul simplu, din popor! Una spunea pe culoare și alta în emisiune, semn că avea calculați toți pașii”, a declarat fosta concurentă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate