Deea, fosta concurentă din sezonul 1, pasiune secretă pentru un băiat din casa Puterea Dragostei!

Deea vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei și asta pentru că e atrasă de unul dintre băieții care se află acum în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Deea a fost concurentă în sezonul 1 de la Puterea Dragostei. Din păcate, nu și-a găsit pereche în casă înainte să plece din emisiune. Acum însă, Deea spune că place un băiat din casă și ar vrea să se întoarcă pentru acesta în emisiune.

”Există o persoană în momentul de față în casă care mi-a atras atenția. Nu vreau să dau amănunte și să-i spun numele pentru că nu aș vrea să se repete povestea cu Bogdan Iordache”, a afirmat Deea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, referindu-se la faptul că în primul sezon a intrat în emisiune și a spus că-l place pe Bogdan Iordache.

Însă, Bogdan nu numai că o placea pe Mary la Puterea Dragostei, dar s-a dovedit a fi și nepotrivit pentru Deea. Așa că acum, Deea nu mai vrea să dezvăluie faptul că are o pasiune, pe care o ține secretă, pentru un băiat de la Puterea Dragostei. A dat însă amănunte, că acesta este nou intrat și că are vârsta apropiată cu a ei, Deea având 31 de ani.

Citeste si: Adelin vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei? ”Nu am mai văzut pe niciunul să iubească la fel ca tine”

Citeste si: Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

De cum a făcut această mărturisire fanilor, Deea a fost invadată de mesaje în care erau scrise două nume: Fizz și Mihai. Însă, cumva, până la urmă, Deea s-a dat de gol că băiatul pentru care a făcut o pasiune secretă și care i se pare foarte frumos ar fi Mihai.

Citeste si: Andreea Mantea a împlinit 33 de ani! Ce dorință și-a pus de ziua ei: "Viața mea e pe repede înainte"

 

Deea de la Puterea Dragostei, pasiune secretă pentru Mihai Borviz? Tânărul e divorțat

Mihai Borviz are 29 de ani și este cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei.  Mihai a fost concurent, în urmă cu câțiva ani, la o altă emisiune matrimonială. Acolo s-a îndrăgostită de o concurentă, Mihaeala, cu care s-a și căsătorit în septembrie 2017. Numai că Mihai Borviz și Mihaela s-au despărțit anul trecut, la mai puțin de un an de la nuntă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate