Delia își dorește o fetiță: „Mergem cu încredere înainte”

Delia a declarat că își dorește să aibă o fetiță cu soțul ei.

Autor: M.B.

In articol:

Delia este pregătită să devină mama, așa cum a declarat chiar ea în cadrul unei emisiuni de televiziune. Deși nu știe când se va întâmpla minune, frumoasa cântărețe își dorește să aibă o fetiță care să semene cu nepoțica ei, Jessie.

„O să mergem și noi cu încredere înainte.

Eu nu zic că nu. Nimeni nu știe când. Mi-ar plăcea să am... am zis, sunt fixată pe Jessie și mi-aș dori să fie exact ca ea. Fetițele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante”, a declarat Delia în cadrul unui interviu.

Citeste si: Incredibil, ce viață de regină duce Prodanca în Dubai! Impresara a primit un ceas de la Reghe cât ar fi dat pe o casă în apropierea Bucureștiului!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Eduard, tânărul care s-a sinucis în Constanța din cauza fostei iubite, a lăsat un mesaj video cutremurător: "Mamă, îmi pare nespus de rău pentru ce-o să fac"

Citeste si: Anunț emoționant despre Mica de la Abracadabra, la 6 ani de la moartea tinerei: ”Editura Humanitas a publicat lucrarea de doctorat a fiicei mele, Michaela Niculescu!”

Ce studii are, de fapt, Delia Matache

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică ‘Dinu Lipatti’ după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară.

În anul 1999, Delia a debutat în muzică în trupa N&D, alături de Nicolae Marin (Nick) și a cunoscut succesul cu piese precum ‘Altfel’, ‘Nu pot sa

uit’, ‘Nu e vina mea’ sau ‘Vino la mine’. În anul 2000, pe când avea 18 ani, Delia a apărut în primul ei videoclip, cu piesa ‘Un calculator o șansă în plus’, muzica și versurile fiind semnate de Loredana Groza.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies