Descoperire șocantă la malul mării! A fost găsit, la cinci luni de la dispariție

Unde a fost descoperit omul de afaceri, în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Descoperire șocantă pe malul mării. Stănică Gheorghe Călin, un afacerist cunoscut din 2 mai, a fost găsit fără suflare, la cinci luni după ce a fost dat dispărut.

Stănică Gheorghe Călin, Vasile Pârvu și Cristian Călin au dispărut pe 6 martie, după ce au ieşit cu barca pe furtună. În jurul orei 20:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa, structura Mangalia, au fost informaţi că ambarcaţiunea nu s-a mai întors în port și au fost începute imediat căutările. Zile întregi, bărbații au fost căutați, fără succes, însă.

Și fratele lui Stănică Gheorghe Călin a fost găsit mort

Duminică, 25 august, la cinci luni de la dispariție, a fost găsit fără suflare la malul mării, în Krapeț, și patronul Cherhanalei din 2 mai, Stănică Gheorghe Călin.

Citeste si: Un bărbat din Vrancea a sunat la 112 și a anunțat că și-a ucis concubina! Ce au descoperit polițiștii în casă

Citeste si: Nicoleta Voicu, adevăratul motiv despre despărțirea de Gheorghe Turda: „Ai călcat-o în picioare”

Citeste si: Dumnezeule! O femeie a ajuns la spital, după ce a făcut sex cu iubitul ei. Ce făcuse în pat i-ar fi putut aduce moartea

Acesta era și consilier local în Limanu. De asemenea, marea a adus la mal și trupul neînsuflețit al celui de-al treilea pescar, Vasile Pârvu.

Cristian Călin, fratele lui Stănică Gheorghe Călin, a fost găsit mort la sfârșitul lunii iunie, tot în zona Krapeţ, Bulgaria.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate