Nicoleta Voicu, adevăratul motiv despre despărțirea de Gheorghe Turda: „Ai călcat-o în picioare”

Ce spune Nicoleta Voicu despre despărțirea de Gheorghe Turda.

Autor: M.V.

In articol:

La mai multe luni de la despărțire, Nicoleta Voicu a anunțat de ce a decis să pună punct relației cu Gheorghe Turda, deși toată lumea aștepta ca cei doi artiști să se căsătorească.

Nicoleta Voicu a atras atenția asupra mai multor lucruri din cauza cărora relația lor s-a încheiat și de ce nu îi mai poate acorda o nouă șansă.

Citeste si: Dumnezeule! O femeie a ajuns la spital, după ce a făcut sex cu iubitul ei. Ce făcuse în pat i-ar fi putut aduce moartea

Citeste si: Iulia Vântur a vorbit despre copil! Iubita lui Salman Khan se vede părinte: ”Sper să fiu o mamă responsabilă”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Îngrozitor! A născut o fetiță și a aruncat-o peste gardul vecinului! Cum a fost găsită

Când ai să înțelegi domnule Turda? Când ai să înțelegi să nu mai dai like-uri sau să lași comentarii pe pagini de socializare pe care nu te-am blocat încă? Când ai să înțelegi că nu sunt ca lingusitorii din viața ta care îmi umpleau sumbra realitate cu sfaturi pentru binele meu și care acum sunt suport dezamăgirilor tale? Cand ai să înțelegi că nu fac parte din

categoria oameni de pe pământ care fără tine ar fi vai de capul lor?

Când ai să înțelegi că nu pot accepta prezentul cu toate persoanele din jurul tău care mă scot din spectacole, doar pentru că locul din dreapta ta în mașină este atât de confortabil și care au făcut subiectul multor discuții între noi, până au ajuns la deznodământul mult dorit? Când ai sa înțelegi că nu s-a născut persoana care să-mi dea sfaturi ce sa fac iar tu să nu scoți o vorbă în apărarea mea?

Când ai să deschizi Dicționarul Limbii Române, scris de Vasile Breban, și ai să-l parcurgi până la litera „D” unde vei găsi cuvântul DEMNITATE, pe care ai călcat-o în picioare cât timp am fost împreună și după? Când ai să înțelegi că la merele din vârful pomului nu poate ajunge oricine? Când ai să înțelegi domnule Turda că totul s-a terminat? Când? Ps: când ai să înțelegi că nu pot uita nemărginita „plăcere” cu care răspundeai invitațiilor primite de la producători ptr aparițiile tv împreună? Altele erau valorile artistice lângă care prezența

ta nu era umbrită! Eu eram prea neînsemnată pentru tine”, a scris Nicoleta Voicu pe rețelele de socializare.

Nicoleta Voicu exclude o împăcare

Artista consideră că timp de un an și trei luni, relația lor nu a evoluat suficient de mult și că și-ar fi dorit ca artistul să facă mai multe lucruri.

„Să-ți reamintesc, dle Turda! Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului. La o zi după intervenția chirurgicală. Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine. Eu nu eram pentru filmare. Artiști mulți și valoroși. Toți m-au îndrăgit, au făcut fotografii cu mine. Mai puțin o singură persoană care m-a întrebat, arogant și tăios, când m-a văzut: "Dar ce-i cu tine, dragă p' aici?". Mi s-a pus un nod. N-am știut ce să răspund?

Simțeam cum îmi fuge pământul de sub picioare. Acum i-aș răspunde eu: "Dar ce-i cu tine p' aici?" Aceeași persoană iese din platoul unei televiziuni când m-a văzut alături de tine. Tu ti-ai dorit împăcarea PUBLIC.

Aceeași persoană mă scoate din spectacole. Aceeași persoană urca în locul meu în mașina ta, dle Turda. De ce mă cauți dle Turda? Că eu m-am săturat la refuz! Lasă Cutia Pandorei închisă, iti garantez ca e mai bine așa! Rămâi cu lumea!”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvălurile pe care fosta iubită a lui Gheorghe Turda le-a făcut despre primul ei spectacol!  ”Drumul l-am făcut cu bani de împrumut! Am luat 200 de lei de la o mătușă ”

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, mărturisiri cutremurătoare: „În buzunarul meu erau doar 50 de lei. Mergeam pe stradă și plângeam”

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, disperată de apelurile telefonice! ”Niște dezaxați”. Ce face noaptea ca să fie în siguranță

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

Klaus Iohannis dă ordinul. E obligatoriu în toată România! Decizie BOMBĂ luată de președinte

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies