Descoperirea unui soț după ce a montat o cameră ascunsă în dormitorul conjugal. Imaginile l-au lăsat fără cuvinte: "Am fost şocat când mi-am văzut soţia în acea ipostază”

Descoperire neașteptată pentru un soț care a montat o cameră ascunsă în dormitorul conjugal, după ce soția sa refuza să întrețină relații intime cu el.

Distribuie pe:

fara descriere

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a povestit pentru The Sun ce a văzut după ce a montat o cameră video în dormitorul conjugal. Bărbatul a mărturisit că a făcut acest gest pentru că soţia sa refuza tot mai des să întreţină relaţii intime cu el.

„Am montat o cameră ascunsă în dormitorul nostru luna trecută şi am descoperit că soţia mea citeşte cărţi despre sex şi foloseşte jucării sexuale”, şi-a început bărbatul mărturisirea.
Bărbatul declară că înainte de a fi căsătoriți ei au fost swingeri, practica prin care cuplurile fac schimb de parteneri pentru a întreține relații sexuale. 

„Suntem împreună de 22 de ani şi înainte să ne căsătorim am fost swingeri timp de un an. Am adorat să o văd cu alţi bărbaţi. Aceea mi s-a părut o perioadă incredibilă”, a mai povestit bărbatul. 

Citeste si: Miley Cyrus și prietena sa Kaitlynn Carter, surprinse în ipostaze intime la piscină. Imagini fierbinți cu starletele proaspăt divorțate

Citeste si: 3 proxeneți, prinși la Bistrița! Ce au descoperit oamenii legii când i-au reținut

Citeste si: Lumea sportului românesc, în doliu! A murit antrenorul Florin Halagian

Bărabtul înlocuit cu jucării sexuale, consideră că încă mai poate face sex de calitate 

Soțul disperat nu înțelege de ce soția sa îl refuză, deoarece el se consideră în continuare potent, iar soția lui este la fel de atrăgătoare.
"Mereu iniţiativa vine doar din partea mea. Într-o seară am scos-o la o cină romantică, dar când ne-am întors acasă mi-a mărturisit că e prea obosită şi nu vrea să facă sex. După ce am montat camera de filmat în dormitor, am văzut că mă înlocuieşte cu jucării sexuale, şi că citeşte cărţi electronice despre sex. Relaţia noastă pare a fi distrusă. Mă gândesc să îmi găsesc o amantă, dar încă îmi iubesc soţia şi nu vreau să o înşel, sau să ne despărţim”, a povestit bărbatul pentru The Sun."

Bărbatul în vârstă de 44 de ani şi soţia sa de 45 au împreună doi băieţi de 17, respectiv 15 ani.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate