Despărțire bombă în showbiz! Cântăreața cu ochi de diamant: ”Sunt singură și, în sfârșit, fericită!”

Lenna, cântăreața devenită celebră pentru culoarea ochilor ei, este subiectul celei mai recente despărțiri din showbiz-ul românesc, relația ei cu un alt artist cunoscut terminându-se de curând.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

După ce, pentru o perioadă, a tot încercat să își ascundă relația, Lenna a fost deconspirată de reporterii WOWbiz.ro că s-ar iubi cu un artist celebru de muzică latino, Hevito.

Citeste si: Lenna Horvath, cântăreața cu ochi de diamant, stă mai mult dezbrăcată, în vacanță! Imagini EXCLUSIVE

Citeste si: Cântăreaţa cu ochi de diamant, vedetă peste Ocean! Manelista s-a reprofilat, cu folos

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Surpriză uriasă! Fata cu ochii de diamant se lansează în Mexic

Cu toate acestea, de curând, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că relația lor s-a sfârșit și că între ei nu mai este loc de nicio împăcare. ”Sunt singură și, în sfârșit, fericită. Nu a mers relația, acum sunt singură și vreau să rămân așa. Prefer să mă concentrez asupra carierei mele, să nu mai am de-a face cu bărbații, să nu mă mai stresez sau consum din cauza vreunei relații.

Motivul este, sincer, legat de nepotrivirea de caracter, drumurile noastre nu mai coincideau. Am ieșit de câteva ori împreună, dar nu a fost să fie mai mult de atât”, ne-a spus, în exclusivitate, Lenna.

În altă ordine de idei, Lenna știe exact cum trebuie să fie bărbatul care o va impresiona, pe viitor. ”Nu mă interesează să fie frumos, am trecut de vârsta aceea.

Mă interesează să aibă un caracter frumos, să am ce discuta cu el, să fie inteligent. Să fie un bărbat realizat, profesional și să mă cucerească cu felul lui de a fi”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Lenna Horvath.

Lenna donează banii din muzică într-o campanie împotriva drogurilor

Acum câteva luni, la lansarea primului ei album solo, Lenna Horvath a luat o decizie surprinzătoare. Mai exact, cântăreaţa cu ochi de diamant este decisă ca fiecare bănuţ pe care îl va câştiga din vânzările albumului să ajungă în conturile unor campanii împotriva drogurilor, motivând că văzut prea multe grozăvii pricinuite de cumplitul flagel. “Melodiile de pe album sunt, de altfel, dedicate luptei împotriva drogurilor şi a efectelor devastatoare pe care le au acestea asupra oamenilor. Nu mai vreau să văd oameni, vieţi, destine frânte din cauza prafurilor, ţigărilor sau mai ştiu eu ce alte mizerii din acestea", ne-a spus, în exclusivitate, Lenna Horvath.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată copiii Adrianei Bahmuțeanu în prezent. Maximus și Eduard se pregătesc să plece la școală în străinătate

Părinții lui Smiley se mută la București. Motivul are legătură cu nepoata lor, Josephine: ,,Sunt fascinați de tot ce se întâmplă”

Catinca Roman a comentat dur declarațiile făcute de sora ei, Oana. A răbufnit, după ce a fost acuzată că nu-și vizitează mama: „Cred că e foarte rănită pentru ce i se întâmplă...

Anamaria Prodan, pregătită să-și lanseze cea mai nouă afacere în fotbal! Impresara are planuri mari cu viitoarele generații de jucători

DOLIU NAȚIONAL: A murit una dintre marile legende ale lumii! MILIOANE DE ROMÂNI au auzit de el

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Amenzi pentru proprietarii de apartamente. Ce trebuie să facă cei ce stau la bloc, ca să scape

Catinca Roman a comentat dur declarațiile făcute de sora ei, Oana. A răbufnit, după ce a fost acuzată că nu-și vizitează mama: „Cred că e foarte rănită pentru ce i se întâmplă...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies