Despărțire șoc la Puterea Dragostei! Au făcut tristul anunț: „Durerea de a fi respins...”

Gaby a anunțat aseară în cadrul unui live pe Facebook că a decis să se despartă de Daiana.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Gabriel și Daiana au trecut prin mai multe clipe grele în ultimele zile. Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate și ieri, în cadrul emisiunii, Daiana a avut o criză de plâns după ce Gabriel a dezvăluit că ar fi auzit de la cineva că ea a vorbit cu un alt băiat prin mesaje. Cei doi s-au amenințat reciproc că se vor separa chiar dacă Daiana va fi sau nu găsită vinovată. Concurenta de la Puterea Dragostei a fost foarte rănită de neîncrederea de care a dat dovadă iubitul ei și s-a supărat extrem de tare pe el.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Bia, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, și-au petrecut noaptea împreună

Gabriel și Daiana s-au despărțit. Primele declarații făcute de cei doi concurenți

Gabriel a făcut aseară un live pe contul lui de socializare și a spus la un moment dat că relația lui cu Daiana s-a terminat. Concurentul din casa Puterea Dragostei a recunoscut în fața fanilor săi că încă o iubește pe Daiana, dar gelozia ei întrece orice măsură.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, filmată în timp ce avea relații intime cu Sergio! Dezvăluiri halucinante

Puterea Dragostei! Gabriel și Daiana s-au despărțit

Cel mai probabil, Gaby s-a săturat de geloziile făcute de Daiana în emisiune și a decis să pună punct până nu va fi prea târziu. Cei doi și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe conturile lor de socializare, iar Daiana a postat un filmuleț extrem de trist, semn că se află în suferință.

Puterea Dragostei! Gabriel și Daiana s-au despărțit

Citeste si: Livian a aruncat bomba: "Vreau să cunosc o altă fată!" Ce se va întâmpla cu Bianca?

„Nu am cunoscut niciodată o durere mai mare ca aceasta. Durerea de a fi respins. Durerea lăsată în urma plecării unei persoane. Persoana care ți-a dat speranțe și te-a făcut să o iubești necondiționat. Persona care îți era paradis. Însă niciodată nu vei fi iubit cu aceeași intensitatea cu care iubești, fiindcă persoanele din ziua de astăzi nu mai știu cum să iubească și rare sunt persoanele care îți prețuiesc sentimentele. Aș vrea să te urăsc pe tine”, este mesajul postat de Daiana la Instastory aseară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate