Destin ca-n filme! Tanara ucisa la metrou a venit la Bucuresti pentru a-si face viitor!

Autor: A.M.

O viata ca un film! Tanara ucisa la metrou venise la Bucuresti ca sa-si faca un viitor, ajutata de familia care o crestea de mica. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

 Cel care abia-si poate stapani lacrimile este cel care-a crescut-o de mica pe tanara de 25 de ani. Nascuta intr-o familie sarmana, parintii naturali nu au abandonat-o, ci au lasat-o in grija a doi vecini instariti, care locuiesc vizavi.

"Exemplu. Exemplu. O fata exemplu. Nu s-a certat cu nimeni. A fost painea lui Dumnezeu. sufletul lui Dumnezeu. Poate si d-aia a luat-o."

Din satul in care s-a nascut, fata a plecat la facultate, ca sa-si faca un viitor, in capitala. Si a reusit. Dupa terminarea studiilor, tanara s-a angajat, in Bucuresti, la una dintre cele mai mari corporatii din lume. De doi ani lucra aici, iar implinirea o avea si pe plan personal, alaturi de iubitul sau.

Din nefericire, aseara, brusc si brutal, viata ei a fost intrerupta pe sinele de metrou. La 4 statii distanta, prietenii ei au asteptat-o in zadar.
Atat parintii naturali, cat si cei care au crescut-o au venit la Bucuresti.

Tanara va fi inmormantata in localiatea natala, Ostroveni.

stirilekanald.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies