Detalii de ultimă oră! Giani Kiriță, implicat în dosarul lui Alex Bodi! Bărbatul ar fi asistat la un șantaj

Giani Kiriță ar fi implicat în dosarul lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Giani Kiriță, denunțat în dosarul lui Alex Bodi
Giani Kiriță

Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi din țară este acuzat de un martor că are avea legături cu gruparea mafiotă în care era și Alex Bodi, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu. 

Giani Kiriță, denunțat în dosarul lui Alex Bodi


In articol:

Giani Kiriță, fostul fotbalist de la Dinamo, ar fi fost denunțat de un martor protejat că ar fi participat la mai multe petreceri la care se consumau substanțe interzise. De asemenea, se pare că despre sportiv se mai spune că ar fi asistat și la un șantaj. 

Potrivit Cancan, martorul audiat a declarat faptul că Giani Kiriță ar fi prietenul lui Adrian Judele( zis Sasu), cunoscut și ca unul dintre ”locotenenții” lui Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi. 

”Din declarația martorului cu identitate protejată XXX reiese că în Sibiu există un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane și infracțiuni de violență – șantaj, amenințări, loviri, în scopul de a câștiga sume mari de bani”, se arată într-un document consultat de cancan.

Citeste si: VIDEO | Dulăul Giani Kiriță, alintat pe plajă de o brunetă ”MISS”! Avem imagini spectaculoase cu cei doi făcându-și de cap!

Citeste si: Giani Kiriță: ”L-am scuipat pe Marica”! Pe când juca la Dinamo a refuzat o valiză cu bani de la un celebru afacerist! Dezvăluiri în premieră

Citeste si: Alex Bodi a rupt tăcerea din închisoare. Mesaj cu tâlc către victima sa! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Din cele declarte de martor, se pare că acest Adrian Judele ar fi condus o grupare infracțională din Sibiu care se ocupa în special cu trafic de persoane și substanțe interzise. În plus, nu doar că se ocupa de distribuția acestor substanțe stupefiante, dar se ocupa și de colectarea banilor. 

”Sasu distribuia droguri și unor persoane de sex feminin din anturajul său, acestea având un comportament total schimbat după consum”, le-a povestit un martor anchetatorilor.

Giani Kiriță, denunțat în dosarul lui Alex Bodi
Giani Kiriță și denunțătorul lui Alex Bodi

Giani Kiriță a participat la un șantaj?

Potrivit unor surse judiciare, martorul a mai adăugat faptul că fostul sportiv a luat parte de la un șantaj. La un moment dat, Sasu i-a cerut suma 3.000 de euro unui patron de club, acestă suma reprezentând taxa de protecție. De asemenea, se pare că bărbatul l-ar fi șantajat pe patron chiar de față cu Giani Kiriță. 

”Judele Florin, care se afla la o masă în local împreună cu Giani Kiriță și o tânără brunetă, l-a contactat telefonic pe … și i-a spus să-i dea 3.000 de euro că altfel îl desființează”, a mai declarat martorul audiat în dosar.

Giani Kiriță, denunțat în dosarul lui Alex Bodi
Giani Kiriță, Adrian Tâmplaru și Adrian Judele

De asemenea, se pare că Giani era destul de apropiat de Adrian Judele și se întâlneau destul de des la petreceri, unde mai mulți martori susțin faptul că se consumau și substanțe interzise. 

”La petreceri au participat mai mulți membri de marcă ai lumii interlope din toată țara, precum «Spadafora» și «Picione», dar și Giani Kiriță, care venea mereu la invițatița lui Sasu.(…) Cu aceste ocazii, Judele Florin s-ar fi dus de mai multe ori în birou cu Giani Kiriță, unde ulterior s-a găsit un pliculeț gol și urme de praf alb”, a povestit martorul interogat sub protecția anonimatului.

sursă Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 29 Noiembrie 2020: astăzi toate zodiile vor găsi rezolvare la probleme

Îți ia mașina din fața blocului! Zeci de mii de autoturisme vor fi ridicate imediat

Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

Giani Kiriță l-a scos din minți pe un bărbat după ce i-a spus că a ieșit în oraș cu iubita acestuia! Vezi cum s-a încheiat totul!

Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu pentru că îmbracă ținute copiate! Vezi cum a ironizat-o Roxana pe Andreea!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies