Detalii din ultimii ani de viață ai regretatului actor Costin Mărculescu! La două săptămâni de la moartea lui, fosta iubită rupe tăcerea

Să fi fost vorba de depresie, inimi frânte și datorii? Familia și apropiații artistului Costin Mărculescu fac declarații despre moartea actorului

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Detalii din ultimii ani de viață ai regretatului actor, Costin Mărculescu


In articol:

În urmă cu două săptămâni a avut loc moartea lui Costin Mărculescu, iar Cristina, ultima iubită a acestuia, a rupt într-un final tăcerea. S-a vehiculat că ar fi provocat depresia actorului, așa că Cristina Canela, iubita lui Costin Marculescu, vorbit cu sinceritate despre relația pe care a avut-o cu „Emil” din ”Liceenii”.

”A fost ideea mea să-l luăm de pe stradă pentru că iubesc mult animalele și i-am zis să adoptăm cățelușul ăsta împreună, să-l creștem, să nu-l lăsăm în stradă. Era doar el cu cățelul. El se simțea foarte abătut pentru că nimeni nu-l mai ajuta nici pe plan financiar și… vă dați seama, pe perioada pandemiei îți trebuie ca să poți să te descurci…Pe când el… nu avea cine să-l ajute. Cine să-l ajute? L-am mai ajutat eu cât am lucrat, l-am mai ajutat cu bani, mă duceam la Maxi, îi duceam mâncare pentru căței, dar cât să ajuți?”, au fost declarațiile Cristinei, cu privire la ultimele luni din viața artistului.

Problemele financiare din viața lui Costin Mărculescu

Detalii din ultimii ani de viață ai regretatului actor, Costin Mărculescu

Viața lui Costin Mărculescu a fost una extrem de grea. Regretatul actor și-a adunat datorii la întreținere de aproape 13.000 de lei, sumă despre care se crede că a fost adunată pe parcursul anilor.

Citeste si: Pericolul COVID-19 pentru copii. Cum poate evolua boala în funcție de vârstă

Citeste si: Primul vaccin românesc împotriva coronavirusului este gata! Când va apărea pe piață

Citeste si: Culiță Sterp, clipe de tandrețe cu noua iubită! Cum au fost surprinși cei doi

În susținerea ipotezei cum că actorul ar fi avut probleme financiare, un vecin al regretatului artist declară, conform cancan.ro, următoarele: ”Ne-am intersectat de câteva ori în ultimele săptămâni. Acum, părea să fie mult mai bine. Înainte era extrem de posomorât și abătut. Am remarcat că și-a schimbat ușa metalică în urmă cu câteva zile. Costin a stat mult timp fără clanța de la vechea ușă pe care o avea la intrarea în garsonieră. Din câte am auzit, cineva i-a făcut o glumă proastă și i-a înfundat broasca și abia acum reușise să remedieze problema. Știu că financiar nu o ducea prea bine, și la întreținere acumulase cele mai multe restanțe din bloc. Când l-am văzut ultima dată, părea să fie mai bine, venea acasă cu câteva sacoșe cu cumpărături. În plasă, se distingea o sticlă de vin. El își cumpăra periodic vin vărsat. Păcat de el, era un băiat tânăr și bun”.

Declarațiile familiei lui Costin Mărculescu

Cumnatul lui Costin Mărculescu a ieșit să dea declarații, în urma știrilor conform cărora actorul ar fi decedat din cauza unui stop cardiorespirator: „Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat. El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum… obligația mea față de el”, fiind citat de cancan.ro

La scurt timp după decesul lui Costin Mărculescu, familia și prietenii actorului au explicat ca acesta ar fi suferit o depresie puternică în urma despărțirii de Cristina Canela, cu care a avut o relație ce a durat 2 ani, încheiată în 2019. După despărțirea de Costin Mărculescu, ce a avut loc în septembrie 2019, Cristina s-a cununat cu un alt bărbat. Din cele declarate, se pare că nimeni nu l-a mai putut ajuta pe Costin Mărculescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate