Detalii înfiorătoare despre Loredana Musta, fata din Lugoj care a murit strivită de mașină: "Și-a prezis sfârșitul"

Loredana Musta este victima accidentului care s-a petrecut aseară, în apropiere de Lugoj.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fata accident lugoj


In articol:

Loredana Musta este victima accidentului care s-a petrecut aseară, în apropiere de Lugoj. Tânăra de 26 de ani a murit strivită de autoturismul pe care îl conducea.
Tânăra de 26 de ani era farmacistă și se grăbea să ajungă la destinație așa că a accelerat, fără să se gândească că viteza i-ar putea fi fatală. Loredana nu purta centură de siguranță și a fost aruncată pe unul dintre geamurile mașinii, din păcate chiar în direcția în care se rostogolea mașina.

Loredana Musta din Lugoj și-a prezis sfârșitul

Autoturismul s-a rostogolit peste ea și a strivit-o, murind pe loc.

fata accident lugoj

Mesajul lăsat de Loredana Musta, înainte să moară, i-a pus pe apropiați pe gânduri.

Citeste si: Tânără de 26 de ani din Lugoj a murit strivită de propria mașină. Cum s-a produs tragedia

Tânăra era farmacistă și părea o prezență apreciată de toți cei din jurul ei. Pe pagina de Facebook au început să curgă valuri de comentarii de condoleanțe din partea de oamenilor. Șocați de moartea fetei, mulți au început să caute semnele care ar fi putut anunța tragedia.

fata accident lugoj

"Din pacate cred ca asa cum ne e scris destinul si cine e la rand ,trebuie.sa plece. Dumnezeu sa o odihneasca in pace...", "Șoc pentru toți ce te-am cunoscut Lory,durere fără limite pentru familia ta.Dumnezeu să-i întărească prin această grea încercare! Condoleanțe!", "Parca prevestea ce urma sa se întâmple, prin postarea ei!", a mai scris un utilizator, făcând referire la o postare mai veche făcută de Loredana Musta.

fata accident lugoj

"Să așteptăm momentul. Credeți în Dumnezeu. El ne va duce în locul pe care îl merităm să fim. În cea mai simplă zi. Poate chiar atunci când ne așteptăm cel mai puțin", sunt cuvintele transmise de fată cu câteva luni înainte să moară.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate