Detalii nebănuite despre viața amoroasă a celebrei gimnaste Nadia Comăneci! „Era şi cu Nicu Ceaușescu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică”

Constantin Panait a povestit că Nadia Comăneci s-a iubit cu Nicu Ceaușescu și cu Ștefan Bănică Jr. Cu artistul, gimnasta ar fi rămas însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Nadia Comaneci si Stefan Banica Jr.

Constantin Panait este bărbatul care a ajutat-o pe gimnasta Nadia Comăneci să fugă din România în America, acolo unde ea s-a și stabilit. El a povestit despre trecutul amoros al sportivei, dezvăluidn că s-ar fi iubit cu Nicușor Ceaușescu și cu Ștefan Bănică Jr.

„Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat.

fara descriere

Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite. Să vă povestesc ceva: cu două săptămâni înainte de fuga în State, am fost cu Nadia într-un turneu în Japonia. Acolo, gazdele ne întreabă dacă suntem de acord să ne plătească ei nunta, dacă vrem s-o facem. Ce credeţi că răspunde Nadia? „Eu vreau să mă căsătoresc cu Mihai, el e iubitul meu!”. I-a lăsat pe toţi mască, inclusiv pe mine. Mihai era un băiat care lucra într-o benzinărie din Băneasa şi care-i picase cu tronc. Era un om de treabă, îi aducea acasă Nadiei, din când în când, câte un kilogram de carne şi diverse lucruri”, a povestit Panait conform Adevarul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate