Detalii răvășitoare din acheta de la Timișoara. S-a aflat cine este adevăratul proprietar al imobilului deratizat

Detalii răvășitoare ies la iveală după ce în urma deratizării oamenii legii au deschis o anchetă pentru a găsi vinovatul celor trei morți.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Blocul din Timișoara în care au murit doi copii și mama celui din urmă, în urma unei deratizări este deținut de o firmă românească, iar acționar este o firmă elvețiană.

Citeste si: „Tată, mama a murit!” - sinuciderea din Bihor care a cutremurat țara! Bunica copiilor a apelat la preot, crezând că se află sub posesia unui demon!

Citeste si: Momentul șocant în care Tzanca Uraganul a fost bătut chiar în timpul cântării. Imaginile au ajuns virale pe youtube

Citeste si: Fata care va reprezenta România la Miss Universe este afaceristă în China! Dorina Chihaia a lucrat ca avocat în Italia şi vorbeşte fluent chineza, engleza, italiana şi spaniola!

Detalii răvășitoare din acheta de la Timișoara. S-a aflat cine este adevăratul proprietar al imobilului deratizat

Firma care a făcut deratizarea în blocul morții din Timișoara a fost angajată de proprietarul blocului să acționeze în 25 de apartamente nelocuite.

fara descriere

Cei care au făcut deratizarea au respectat regula, însă subsatanța puternică s-a răspândit și în apartamentele locuite. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică susţin că în procesul-verbl încheiat între proprietar şi firma de deratizare nu figurează niciunde substanţa extrem de toxică folosită în teren, patronul firmei făcând documentele în aşa fel încât totul să fie în regulă.

fara descriere

Unul dintre locatarii blocului a declarat pentru Adevărul că proprietarul blocului, care deţine şi alte imobile similare pe aceeaşi stradă, este firma SC Imru SRL, cu sediul social în Lugoj, judeţul Timiş.

Societatea are ca unic acţionar compania elveţiană Rimo Holding AG. Patronul a fost contactat pentru a oferi declarații despre caz, însă nu a vrut să răspundă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate