Detalii șocante despre uciderea Alexandrei! Ce le-a spus anchetatorilor criminalul din Caracal. "A legat-o de picioare, de un pat metalic din dormitor"

Avocatul criminalului a dezvăluit cum ar fi ținut-o sechestrată și cum a ucis-o Gheorghe Dincă pe Alexandra

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Noi detalii apar în cazul fetelor dispărute în Caracal! Avocatul lui Gheorghe Dincă a povestit, într-un interviu, modalitatea prin care bărbatul ar fi ucis-o pe Alexandra.

"Inițial, nu și-a recunoscut faptele. A negat că le-ar fi văzut vreodată pe cele două fete și că ar fi avut vreo legătură cu ele. Apoi, încet, încet, a relatat, în stilul dumnealui, cum s-ar fi petrecut lucrurile de fapt", a spus Bogdan Alexandru la RomaniaTV.

Avocatul din oficiu avea să dezvăluie și alte amănunte șocante din caz. Criminalul din Caracal a detaliat cum a omorât-o pe Alexandra, însă a specificat faptul că, în prima fază, nu intenționa acest lucru, deși fata a opus rezistență. "Gheorghe Dincă i-a făcut avansuri sexuale, iar ea nu a vrut să răspundă pozitiv. Clientul meu mi-a spus că a încercat să o ademenească, să îi dea bani, însă adolescenta nu a dorit să marșeze pe nimic. La un moment dat, pe fondul discuțiilor și, nervos, el a oprit mașina. S-a dat jos și a mers spre ea, a deschis portiera și a agresat-o fizic. Dincă i-a dat pumn și fata și-a pierdut cunoștința timp de 20 de minute. A rămas nemișcată pe bancheta din spatele autoturismului fără vlagă! După clipe de panică, bărbatul a pornit spre locuința lui, a cărat-o pe brațe în casă, în dormitorul lui, care dădea dintr-o terasă și, în câteva ore, a omorât-o", a explicat Bogdan Alexandru la România TV.

Citeste si: Interlop din Brazilia a încercat să evadeze din închisoare deghizat în propria sa fiică. Care au fost motivele pentru care planul a eșuat

Citeste si: DJ Wanda se mărită astăzi! Vedeta va fi machiată la nuntă de make-up artistul lui Beyonce! Toate detaliile evenimentului

Citeste si: Cumpănașu, siderat când a auzit de drepturile criminalului: "L-a torturat cineva? L-a schingiuit cum a făcut el cu fetele alea?"

fara descriereCriminalul din Caracal a spus cum a omorât-o pe Alexandra!” A început să sângereze la ureche și la nas” 

Criminalul din Caracal a spus cum a omorât-o pe Alexandra, lucru ce avea să îl șocheze pe avocat. ”A dus-o în casă, în dormitorul lui, care dădea dintr-o terasă, și a legat-o de picioare, de un pat metalic din încăpere. El mi-a explicat că sfoara pe  care a folosit-o nu era scurtă, ci Alexandra avea posibilitatea să se miște pe un perimetru restrâns. E adevărat, i-a pus un plasture pe gură, dar nu i-a legat mâinile. Poate și de aici, puterea ei de a-și scoate plasturele și de a putea pune mâna pe telefonul din încăpere. Din păcate, când s-a întors de la farmacie, unde chiar fata l-a trimis să îi cumpere o alifie, clientul meu s-ar fi enervat pe faptul că ea a sunat să ceară ajutor! Atunci, a lovit-o. Alexandra a căzut cu capul de ciment și a început să sângereze la ureche și la nas! În scurt timp, ar fi murit, susține clientul meu, și el a fost nevoit să scape de cadavru", a explicat Bogdan Alexandru la România TV.

Foto Inquam/Bogdan Danescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate