Detalii șocante din cazul lui Gheorghe Lazăr, bărbatul din Neamț care și-a legat soția și i-a tăiat nasul

Gheorghe Lazăr, tânărul care și-a legat soția și a schingiuit-o nu este la prima sa abatere penală.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Detalii șocante din cazul lui Gheorghe Lazăr, bărbatul din Neamț care și-a legat soția și i-a tăiat nasul


In articol:

Un bărbat din Neamţ şi-a supus nevasta şi copiii la chinuri șocante, reușind timp de doi ani să evite să fie prins. Acesta a ajuns în custodia Poliției după doi ani de la faptele comise.

Gheorghe Lazăr, bărbatul ce și-a schingiuit soția își obliga copiii să practice cerşetoria şi prostituţia. Pe soţia lui o ținea adesea legata de mâini şi de picioare, o înfometa iar apoi o obliga să mânânce resturi de mâncare, adunate de la ghenă.

Citeste si: Cazul șocant al unei copile prostituate de mătușa ei

Citeste si: Alina Ceușan, la un pas să fie amendată în trafic. Motivul întrece orice imaginație

Citeste si: Premierul Ludovic Orban: Nicuşor Dan este candidatul PNL

Declarațiile procurorilor în legătură cu cazul șocant

Magistrații ce se ocupă de caz au declarat următoarele:“Profitând de starea vădită de vulnerabilitate în care se aflau victimele, acestea provenind din familii dezorganizate, cu o situaţie material deosebit de precară, inculpaţii le-au exploatat prin obligare la practicarea cerşetoriei în folosul lor, obligându-le să apeleze în mod repetat la mila publicului în diferite localităţi rurale sau urbane, în care săptămânal erau organizate târguri şi pieţe, atât pe raza judeţului Suceava, dar şi în alte judeţe din ţară. Pe soţia sa a legat-o de mâini şi de picioare, a lovit-o cu pumnii, picioarele şi cu diferite obiecte contondente, după ce mai întâi îi punea un căluş în gură, pentru ca vecinii să nu audă ţipetele victimei, dându-i de mâncare numai resturi adunate de prin gunoaie”.

Dosarul penal al lui Gheorghe Lazăr conține mai multe abateri, precum trafic de minori, trafic de persoane cât și vătămare corporală, pentru că i-a tăiat nasul soției, după o dispută mai aprinsă. Bărbatul se află în prezent în custodia Penitenciarului Bacău, conform zch.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate