Premierul Ludovic Orban: Nicuşor Dan este candidatul PNL

Toate speculaţiile sunt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare/ Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Orban: Nicuşor Dan este candidatul PNL

Premierul Ludovic Orban a afirmat că decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei este fermă, iar orice speculaţie cu privire la acest aspect este lansată de ”cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare”.


In articol:

Orban susţine că Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei, precizând că acesta cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţii pentru a rezolva problemele cetăţenilor.

PNL a luat decizia susținerii lui Nicușor Dan 

Orban a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că decizia PNL este clară în privinţa susţinerii lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei, conform news.ro.

Citeste si: Cutremurător. Un bărbat și-a ucis fetița cu toporul și i-a retezat degetele. O martoră povestește cum s-a petrecut totul

Citeste si: Leul a scăzut luni la 4,8439 unităţi pentru un euro

Citeste si: Ce a putut să inventeze o tânără, ca să-și petreacă noaptea cu iubitul ei: fugărită cu sabia și pistolul de un atacator

”Am luat decizia foarte clară, Nicuşor Dan este candidatul PNL, candidat care este sprijint şi de partenerii noştri. De altfel, acest lucru este clar, limpede. Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei şi ceea ce mă interesează pe mine, cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţiile pentru a rezolva problemele bucureştenilor”, a declarat Orban.

Potrivit acestuia, ”este vital pentru Bucureşti să se producă o schimbare profundă”.

”Singurul care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan, toate speculaţiile care apar pe surse în diferite canale de presă sunt de fapt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicuşor Dan”, a mai afirmat Orban.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate