Detalii șocante! Gheorghe Dincă a povestit ce s-a întâmplat între el și Alexandra înainte de a o ucide: „Putea să facă pași, chiar și legată.” Criminalul ar fi încercat să o resusciteze

Gheorghe Dincă i-a spus avocatului că nu a vrut să o omoare pe Alexandra. Mai mult, ar fi încercat să o resusciteze.

Autor: M.B.

In articol:

Cazul celor două fete din Caracal care au fost răpite de Ghoerghe Dincă și ucise au șocat o șțară întreagă. Tragedia care s-a abătut asupra familiei Luizei Melencu și asupra familiei Alexandrei Măceșanu îi ține în continuare pe jar pe anchetatorii care încearcă să afle adevărul despre Gheorghe Dincă.

Bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, dar ceea ce s-a întâmplat rămâne încă învăluit în mister. Multe persoane sunt încă de părere că fetele ar putea fi în viață și că au fost sechestrate de o rețea de proxeneți pe care presupusul criminal îi acoperă.

Citeste si: Un bărbat și-a mărturisit crima într-un studio de televiziune din Ploiești! Totul a fost filmat: „Aveam boală să îi dau la față” VIDEO

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Avocatul lui Ghoerghe Dincă a povestit ce știe

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, știe de la clientul său că ar fiplecat la farmacie pentru a-i cumpăra ceva Alexandrei.

„În dimineața zilei de joi, 25 iulie, aceasta i-a dat un bilețel.

A plecat la farmacie la solicitarea Alexandrei. Acuza niște dureri și i-a scris pe o hârtiuță ce să-i aducă”, a declarat avocatul din oficiu.

Gheorghe Dincă nu a mai ajuns însă la farmacie, lucru confirmat și de farmacista care îl știa pe presupusul criminal.

„A luat-o pe Alexandra în mașină, i-a propus să facă sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn și a dus-o în stare de inconștiență acasă.

Au existat discuții, nu directe, care conduceau către o astfel de solicitare. S-au făcut simulări cu niște sume de bani. A oprit mașina, s-a dus în spate și susține că a lovit-o. A decis s-o ducă acasă. Spune că a legat-o în dormitorul lui, dar nu foarte strâns la picioare. Putea să facă pași, chiar și legată. I-a pus la ochi o bandă adezivă, dar nu i-a legat mâinile. Inculpatul a plecat de acasă, dar a spus că avea două, trei telefoane, pe care le avea în acea încăpere.
Știa că telefoanele nu funcționează. A plecat la farmacie, la rugămintea Alexandrei, care i-a scris pe o hârtie ce să-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a întors și a văzut telefonul aprins. A presupus că a sunat poliția. A avut un exces de furie, pentru că-i spusese să nu se atingă de nimic. Îi lăsase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitură peste față care a dus la decesul Alexandrei. A încercat să o resusciteze, dar nu a reușit. Era în jurul orei 12”,
a povestit avocatul Bogdan Alexandru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul de 19 ani al cântăreței Anamaria Pop, mesaj sfâșietor: „Ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul”

Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns! A recunoscut tot. Primea 500 de euro pentru fiecare fată

Previziunile zodiacale pentru săptămâna 19-25 august! Ce zodii vor avea parte de schimbări, conform astrologului Ioan Burculeț

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anunţ negru! A murit un actor genial din România. Avea doar 42 de ani și a cucerit Europa

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies