Un bărbat și-a mărturisit crima într-un studio de televiziune din Ploiești! Totul a fost filmat: „Aveam boală să îi dau la față” VIDEO

Nicolae Popa a șocat jurnaliștii din Ploiești când a povestit că și-a ucis concubina.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Nicolae Popa, un bărbat în vârstă de 35 de ani, și-a ucis concubina în anul 2010. Bărbatul umba pe trăzile din Poliești încercând să afle dacă el sau victima erau căutați de Poliție și s-a gândit chiar să apeleze la presă. Nu a reușit să afle ce voia și, la un moment dat, a ajuns la sediul unei televiziuni locale din Ploiești. A fost pus în legătură cu un jurnalist de acolo, iar ce a mărturisit a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

„Eram în vacanţă atunci, aveam două zile libere, dar m-au chemat să vin la sediu să particip la o şedinţă de redacţie. În momentul în care am urcat eu la etaj, revenise şi Nicolae Popa. Urcase la secretariat. Doamana de acolo m-a chemat şi mi-a spus că respectivul are o problemă legată de o dispariţie. N-am înţeles exact atunci despre ce este vorba, dar l-am luat într-o cameră să stăm de vorbă. I-am dat o cafea, ţigări şi a început să povestească. Era cam ilogic în exprimare la început. Nu prea ştia ce vrea. Iniţial, mi-a spus că se certase cu concubina lui, că nu mai ştia nimic despre ea, că e dispărută, apoi dintr-una într-alta mi-a spus că s-au şi bătut şi apoi, brusc, mi-a spus că el era interesat să vadă dacă îl caută şi pe el poliţia”, a povestit Cătălin Stavri, conform Adevărul.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, reacție dură după ce el și copiii lui au fost amenințați: „Voi rade tot! Eu îi dau dracului pe procurorii ăştia”

fara descriere

Momentul în care și-a mărturisit crima a fost filmat

Jurnalistul a chemat un coleg care să filmeze declarația lui Nicolae Popa, dar nu se aștepta ca acesta să recunoască o crimă.

„L-am pus să repete să văd dacă rămâne la aceeaşi poveste, dacă spune adevărul, şi i-am promis că, dacă pot, o să-l ajut. Omul a reluat povestea cu cearta dintre el şi concubina lui, cu bătaia, cu jignirile şi într-un final mi-a spus că el, de fapt, o omorâse pe femeie. În momentul în care a început să vorbească despre crimă, l-am luat foarte în serios. A insistat şi a repetat că s-au certat, că a bătut-o până a lăsat-o lată, iar când a văzut că nu mai respiră, a fugit. Nu a dat foarte multe detalii atunci despre omor, doar că a bătut-o inclusiv cu «o coajă de la circular». Nici în ziua de astăzi nu ştiu la ce s-a referit când spunea despre coaja asta”, a mai explicat el, conform sursei mai sus citate.

„Mi-a spus că mă otrăvește. Am dat cum am dat, știu că am bătut-o. Am luat și o coajă, o margine de la circulară. (...) Eu aveam boală la ea să îi dau în față”, spunea Nicolae Popa pe filmare.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate