Detalii terifiante! Designerul Răzvan Ciobanu a fost găsit cu mâinile ridicate și pământ în gură

Noi detalii incredibile au ieșit la suprafață în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Din ce în ce mai multe informații ies la suprafață în cazul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu. El ar fi fost găsit de autorități cu mâinile ridicate în sus, cu fața spre cer și cu pământ pe buza de jos. De asemenea, nu ar fi avut urme de sânge pe corp.

”Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină, cu mâinile semiflexate, a observat comisarul-șef Mihai Untaru. Nu este o poziție firească pentru un om care ar fi fost proiectat prin plafonul mașinii, ci mai degrabă pentru unul care a fost smuls de la volan și așezat astfel, înainte să se instaleze rigiditatea cadaverică.

Citeste si: Vica Blochina rupe tăcerea! Adevărul despre relația dintre Răzvan Ciobanu și familia lui: „Eu nu l-am văzut niciodată fericit”

Citeste si: Teo Trandafir și Bursucu, mesaje înduioșătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu - Ce au spus în direct

Citeste si: De ce nu reușesc anchetatorii să stabilească viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului! Ce au descoperit în mașină

Văzând cum au procedat oamenii din sat, când luau obiecte din mașină cu Poliția de față, îmi vine să cred că accidentul a fost descoperit mult mai devreme de localnici. Abia cel care a sunat la 112, peste câteva ore, a făcut ce trebuia să facă, anunțând autoritățile.

Ar trebui investigat dacă nu cumva cei care au ajuns primii la locul accidentului nu cumva l-au extras din mașină, apoi s-au mărginit să ia câte ceva din lucrurile lui Răzvan Ciobanu și au dispărut fără să sune la 112. Este important să-i descoperi nu pentru a-i pedepsi, ci pentru că sunt principalii martori și pot ajuta mult ancheta”, a spus Mihai Untaru, pentru dcnews.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate