Vica Blochina rupe tăcerea! Adevărul despre relația dintre Răzvan Ciobanu și familia lui: „Eu nu l-am văzut niciodată fericit”

Vica Blochina a spus adevărul despre relația pe care Răzvan Ciobanu o avea cu familia lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Vica Blochina era una dintre cele mai bune prieten alea lui Răzvan Ciobanu. Invitată într-o emisiune de televiziune, ea a făcut dezvăluiri șocante despre viața creatorului de modă. Se pare că el nu avea o relație foarte bună cu familia lui și că îi pomenea rareori.

„Nu vorbea despre părinții lui. El era singur, nu avea frați, dar nu era văzut des în preajma părinților. Eu nu l-am văzut niciodată fericit pe Răzvan”, a declarat Vica Blochina la televizor.

„A venit cu un băiat şi era foarte nervos că voia să plece la Bucureşti şi nu avea maşină. Și zicea „te sun eu, te sun eu”. Căuta maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat. De la ora 9 seara n-a mai răspuns Răzvan la telefon”, a mai povestit ea despre ultima noapte a lui Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Primul mesaj al fiicei lui Aurelian Preda după ce l-a acuzat pe Nicușor Iordan de abuz sexual ”Nimeni nu știe ce este încă în inima mea”

Citeste si: Adrian Corduneanu, poză de infarct cu soția! ”Beleaua” s-a fotografiat în stradă cu mâinile pe sânii Ramonei FOTO

Citeste si: Câţi bani câştigă soţia sexy a lui Rareş Bogdan! Frumoasa Florina este jurist şi se ocupă de afacerile familiei!

Vica Blochina trebuia să fie în mașină cu Răzvan Ciobanu

Blonda ar fi trebuit să meargă cu el spre București. Din fericire pentru ea, creatorul de modă a plecat singur, altfel și ea și-ar fi putut găsi sfârșitul.

Vica a publicat și ea un mesaj pe pagina ei de Instagram, în memoria celui care i-a fost prieten de-a lungul vremii. „De ce??? Asa tanar, asa talentat …Dragul meu, nu am cuvinte sa-mi exprim durerea!! Ma doare tare rau... Te iubesc ❤️❤️❤️ Dumnezeu sa te odihneasca in pace, drum lin catre lumina…”, a scris Vica Blochina cu puțin timp în urmă, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Răzvan.

Urmatorul articol
Citește și:

Soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare! Valeria a câştigat doar mărunţiş de pe urma firmei unde este administrator!

Adevărul cutremurător despre familia Războinicului Cristi Dumitache! Vrea premiul Exatlon pentru a-și salva fratele mai mic! Greșeala medicilor l-a nenorocit pe viață

Fostul hotel al lui Vântu din Delta Dunării se transformă în cazinou! Investiţia a depăşit 20 de milioane de euro!

Fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte! Prietenii îl văd însurat pe Cristi Sfetcu!

Oana Lis își păstrează optimismul, în ciuda stării de sănătate precară a soțului său, Viorel Lis. Blondina își dorește în continuare un copil!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies