Detaliul uluitor observat la Zelenski! Nimeni nu a văzut asta înainte de război. Ce se întâmplă cu liderul ucrainean: „Zona ochilor îi este deformată”

Un fizionomist de peste hotare l-a analizat pe liderul ucrainean, scoțând la iveală detalii neștiute.

Autor: Alis Pop

In articol:

Războiul ruso-ucrainean durează de mai bine de trei luni și nimic nu pare că prevestește sfârșitul acestei negre perioade.

În tot acest timp, pe lângă acțiunile celor două armate, în atenția opiniei publice au fost și cei doi președinți. După desele analize făcute asupra lui Vladimir Putin, acum un fizionomist de peste hotare și-a concentrat atenția și asupra lui Volodimir Zelenski.

Citeste si: Cine este persoana din spatele discursurilor lui Zelenski. „În discursuri, emoțiile sunt cele mai importante.”

Detaliul uluitor observat la Zelenski!

Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Shutterstuck]

Volodimir Zelenski, schimbat de când e președinte

Astfel, Elena Miff este de părere că pe chipul lui Zelenski se citesc urme ale dezamăgirii, ale singurătății și ale dependenței.

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Specialista spune că pe fața președintelui au apărut riduri ce nu sunt legate de vârsta acestuia, el având 44 de ani, deci, fiind prea tânăr pentru schimbările care se citesc pe chipul lui, ci au legătură cu funcția pe care o ocupă și perioadele pe care le traversează, anunțând clipe și mai greu de înfruntat.

„Un anumit rid din zona frontală sugerează că Zelenski este pregătit pentru schimbări mari, dar nu în bine. Vorbim de o anumită zonă frontală şi ridurile fatale care au apărut. Ele au schimbat forma ochilor, lucru care se întâmplă extrem de frecvent, însă abia la o anumită vârstă, la bătrâneţe. El este încă tânăr, dar totuşi zona ochilor îi este deformată”, a spus Elena Miff.

Mai mult decât atât, făcând o comparație între Zelenski de pe vremea când nu ocupa funcția de președinte și cel de la momentul actual, specialista citește pe chipul politicianului urmele singurătății și ale dezamăgirii.

Ea este de părere că pentru Volodimir Zelenski  este foarte greu să fie în pielea unui personaj politic atât de controversat, fiind și o țintă clară a armatei ruse.

Ceea ce vedem acum este o privire complet abstractă, o dezamăgire totală. Este foarte singur în interior ”, este sigur fizionomistul.

Citeste si: Zelenski, lovitură dură pentru Rusia! Propunerea pe care Ucraina a lansat-o pentru oficialii de la Beijing: "Acest război nu este în interesul Chinei"

Totodată, Elena Miff a vorbit și despre dependențele liderului de la Kiev. Specialistul în fizionomie notează semnele de pe chipul președintelui, umflat acum și vizibil obosit, ca fiind cele care semnalează dependențele cu care se confruntă acesta. Fiind vorba de alcool, substanțe interzise, jocuri și lista poate continua, spune ea. 

Din punct de vedere al fizionomiei, el a pronunțat dependențe de toate felurile. Poate avea dependențe sexuale, alcool, droguri, jocuri și așa mai departe. S-a născut cu asta, nu îl va părăsi niciodată asta ”, mai este ea de părere.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Volodimir Zelenski, avertisment de ultimă oră! Ce se întâmplă dacă Ucraina nu primește ajutor de urgență

Olena Zelenska, mesaj dur pentru invadatorii ruși: „Nimeni nu-mi ia soțul de lângă mine”. Ea și Zelenski, primul interviu împreună de la izbucnirea războiului

Volodimir Zelenski și soția lui s-au revăzut pentru prima dată de la izbucnirea războiului! Cum au fost surprinși cei doi la o înmormântare?

Se aliniază planetele! Vor fi patru zile care vor marca puternic viețile multor zodii

Andreea Esca are un nou JOB. SOC TOTAL la PRO TV! A luat decizia după ani de zile

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Nicolae Ciucă anunță o decizie care va declanșa iureșul în Coaliție. Ce miniștri vor fi puși pe liber

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies