”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele fetelor de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

Ioan Burculeț, specialistul în astrologie și ”detectiv de paranormal” la WOWbiz.ro a studiat pozele concurentelor de la Puterea Dragostei. Pe baza imaginilor, fără să știe altceva despre acestea, specialistul a dezvăluit secretele concurentelor.

Autor: C.L.

In articol:

Specialistul Ioan Burculeț a studiat pozele concurentelor de la Puterea Dragostei și pe baza numelor și a datelor de naștere ale acestora a dezvăluit amănunte despre fete, dar și cine are cele mai mari șanse să câștige acest concurs.

 

Ce a spus specialistul Ioan Burculeț despre Bianca: ”E o fată drăguță. Din punct de vedere al analizei fizionomiei, eu observ câteva frustrări pe care va trebui să le depășească. Asta în condițiile în care va vrea să facă o alegere bună la Puterea Dragostei. Ea are un conflict cu mama ei din copilărie. Există riscul să fie eliminată înainte de finala de la Puterea Dragostei”

Ce a spus specialistul Ioan Burculeț despre Simona: ”Observ o ușoară melancolie care s-ar putea să-i creeze probleme, fiind indecisă când va veni vorba despre alegerea cuplului. Cred că va fi una dintre cele mai dificile concurente pentru că nu va ști să decidă la un moment dat ce e bine pentru ea, iar această oscilație nu va fi pe placul celorlalți.

E și aici o nuanță de traumatizare, despre care nu vreau să discut”

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Roxana de la Puterea Dragostei are ”o personalitate înspăimântătoare”

Ce a spus Ioan Burculeț despre Roxana: ”O personalitate înspăimântătoare.

E o femeie frumoasă, dar agresivitatea ei nu e normală. Cred că e vorba despre un complex de inferioritate care o face atât de agresivă, iar dacă îl va depăși, se va echilibra. Din păcate, nu știe să se pună în valoare din cauza acestei aroganțe”

Ce a spus Ioan Burculeț despre Mary: ”Promite multe. Are o inteligență nativă, contactele cu ceilalți oameni se fac cu ușurință și atunci este una din persoanele admirate de cei din jur”

Citeste si: Discuție privată între Alex Oianu și Bodi la Puterea Dragostei! Subiectul principal: Bianca! ”Ăsta e motivul pentru care eu nu vreau să dau speranțe nimănui în casă”

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, declarații despre Roxana! ”E o sălbatică” EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Mantea, schimbare radicală! Nu a mai apărut niciodată cu părul așa: „Foarte frumos noul look”

Ce a spus Ioan Burucleț despre Deea: ”Uneori nu știe să se focuseze și din cauza aceasta ar putea la un moment dat ca ceilalți să nu mai fie cu ea. Este foarte posibil să aibă un declin în emisiune...”

Simina de la Puterea Dragostei este ”una dintre câștigătoare”

Ce a spus Ioan Burculeț despre Simina: ”O prezență interesantă. Din punctul meu de vedere este una dintre câștigătoare, are șansele de partea ei. Dacă va ajunge pe ultima 100 de metri a emisiunii, va fi avantajată în finala de la Puterea Dragostei, pentru că e atrasă de sensibilitate”

Ce a spus Ioan Burculeț despre Raluca: ”Are o doză de impulsivitate, îi place să dețină controlul. A creat și până acum în emisiune cred niște îndoieli. Chiar dacă la un moment dat poate fi în top, la fel de bine poate fi și eliminată”

Nu ratați mâine predicțiile specialistului în astrologie Ioan Burculeț despre băieții din casa de la Puterea Dragostei

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

„Lăsați bietele animale in pace!” Viorica de la Clejani, revoltă totală în mediul online, după moartea Anei Oroș, femeia ucisă de câini. Mesajul tranșant transmis de artistă

„Toată familia se bucură” Carmen de la Sălciua radiază de fericire! Artista a dat de veste imediat fanilor săi

Marian Drăgulescu ne-a dezvăluit cea mai mare dorință a lui! Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, dar nu a uitat de copii: "Sper să vină la facultate în...

Irina Loghin pleacă din România! Decizia pe care a luat-o îndrăgita artistă după botezul nepoatei sale: "Sunt foarte ocupată perioada acesta" | EXCLUSIV

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Loredana Groza, hotărâtă să părăsească România. „Ce ar fi să nu mă mai întorc?”. Video

Marian Drăgulescu ne-a dezvăluit cea mai mare dorință a lui! Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, dar nu a uitat de copii: "Sper să vină la facultate în...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies