Devenit călugăr, fostul actor Dragoș Pâslaru face mărturisiri: ”Acolo nu poți să trișezi! Te agăți de Christos cu ghearele și cu dinții!”

De ani buni, fostul actor Dragoș Pâslaru (67 de ani) a devenit părintele Valerian și s-a retras în munți.

Autor: Petru Luca

În ciuda faptului că s-a retras de mulţi ani la mânăstire, fostul actor Dragoş Pâslaru (67 de ani) menține legătura cu colegii de breaslă, fiind vizitat deseori la mânăstirea Frăsinei de Magda Catone, Silviu Biriș sau Claudiu Bleonț. Recent, Pâslaru- care a primit numele de părintele Valerian- a fost mutat de la mânăstirea Frăsinei la schitul Pătrunsa, unde se va ocupa de refacerea unui schit istoric.

Citeste si: Fostul actor Dragoş Pâslaru, devenit astăzi Părintele Valerian, a fost vizitat după Anul Nou de Magda Catone şi de Silviu Biriş FOTO

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Dragoş Pâslaru, gest impresionant pentru un tânăr actor! I-a oferit haina monahală pentru un rol

Invitat la postul tv Trinitas, Dragos Pâslaru a oferit câteva declarații cutremurătoare: ”Voiam să cunosc viața duhovnicească, să știu cum este ea cu adevărat. Este foarte greu în munți. Acolo nu poți să trișezi. Te agăți de Christos cu dinții și cu ghearele, n-ai altă șansă.

De aceea mi-am pierdut eu dinții! De fapt, i-am pierdut la mânăstirea Frăsinei”, a povestit fostul actor Dragoș Pâslaru.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a ajuns sa arate Dragos Paslaru dupa cativa ani de sihastrie! Actorul a slabit si e de nerecunoscut

Să-l ajutăm pe fostul actor Dragoş Pâslaru: ”Părintele Valerian a preluat această bisericuţă - monument istoric! Munceşte singur zi lumină!” | EXCLUSIV

Intalnirea cu parintele Valerian i-a schimbat viata lui Chris Simion! Regizoarea si-a dezvaluit drama: sufera de cancer la san! "Tu ai in mana toate sufletele"

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies