Dezamăgire cumplită în ultimul episod Game of Thrones! Cum au ”reparat” oamenii cu umor situația

Cel mai așteptat episod din saga Game of Thrones a putut fi văzut de români, în această dimineață, iar rezultatul a fost unul de natură să îi nemulțumească pe mulți dintre fanii serialului care a trecut prin opt sezoane.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Finalul însă, unul în care – fără să ne pretăm la spoilere – personajele ajung într-o situație greu de închipuit și, culmea, chiar sunt acceptate niște decizii de-a dreptul bizare.

Citeste si: Doliu în cinematografie! Un cunoscut actor din Thor și Terminator a murit

Citeste si: O nouă gafă în serialul „Game of thrones”. Fanii au crezut că nu văd bine

Citeste si: Doliu în lumea filmului! Un mare actor a plecat dintre noi! Avea numai 38 de ani

Iar acest lucru i-a dezamăgit profund pe mulți dintre fanii serialului, iar cei din România nu au făcut excepție. Doar că, spre deosebire de cei din străinătate care s-au grăbit să facă tot felul de petiții prin care să ceară refacerea întregului sezon, românii au dovedit că au umor. Și, normal, a început un adevărat concurs de meme, multe dintre ele făcând deliciul zilei pe conturile de socializare ale fanilor Game of Thrones.

Astfel, pentru că majoritatea fanilor nu au fost încântați de cine ajunge pe tron, a fost găsită soluția: Florin Salam. Cu un text pe măsură: ”Florin al Casei Salam, briliantul României, Regele manelelor și al barosanilor din România, amantul femeilor”.

Normal, nu au fost ”cruțate” alte personaje din Game Of Thrones, cu atât mai mult cu cât, pentru multă lume, finalul a fost surprinzător.

Ultimul episod, o nouă gafă

În ultimul episod, producătorii au făcut o nouă gafă. Mai exact, au fost puse, la vedere câteva sticle de apă. O sticlă este plasată chiar în spatele unui picior al personajului Samwell Tarly. În urmă cu o săptămână o altă gafă a devenit virală pe rețelele de socializare.  Jaime Lannister, care și-a pierdut mâna în sezonul 3 al serialului, în imaginile de promovare pentru penultimul episod, Jaime își îmbrățișează sora cu ambele mâini.

Game Of Thrones, cel mai urmărit serial din lume

Fanii din lumea întreagă şi-au luat rămas bun de la “ Game of Thrones”. Personajele complexe, intriga şi efectele speciale uimitoare au făcut din “Urzeala Tronurilor” o producţie a recordurilor. Odată difuzat ultimul episod al serialului-cult, s-a trecut la analizarea impactului pe care această producţie l-a avut. Odată cu ultimul episod din “Urzeala Tronurilor” s-a încheiat o epocă a televiziunii. De la lansarea din 2011, “Urzeala tronurilor” a spulberat o sumedenie de recorduri mondiale şi a câştigat nenumărate trofee. Este şi cea mai vizionată producţie, având legiuni de fani în peste 200 de ţări. Ultimul sezon a fost urmărit, numai în Statele Unite, de 32 de milioane de oameni.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate