O nouă gafă în serialul „Game of thrones”. Fanii au crezut că nu văd bine

Producătorii serialului Game of thrones au făcut o gafă uriașă în penultimul episod.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La doar o săptămână după ce producătorii celebrului serial „Game of thrones” s-au făcut de râs după ce au lăsat un pahar de cafea pe masa actorilor, o nouă gafă le-a atras atenția fanilor.

Mai este un singur episod până la finalul sezonului și al serialului, iar fanii au descoperit o nouă greșeală făcută de către producători.

De data aceasta, gafa îi are în plin-plan pe actorii care îi interpretează pe Jamie și pe Cersei Lannister. Cei doi se reîntâlnesc, iar în timpul unei îmbrățișări, se vede mâna lui Jamie, în timp ce își cuprinde sora.

Citeste si: Veste cruntă din sport! O celebră jucătoare de tenis suferă de cancer!

Citeste si: Mesajul viral al lui Șerban Pavlu! Actorul îndeamnă românii să iasă la vot: "Dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști"

Citeste si: Confuzie în sala de judecată! Judecătoarea a citit greșit condamnarea lui Sorin Oprescu - Câți ani de pușcărie a primit, de fapt, fostul primar

Ce au văzut fanii în cadru

Numai că fanii au comentat imediat această scenă, deoarece Jamie a rămas fără mâna respectivă în urmă cu câteva sezoane, iar de atunci avea o mână de fier în loc.

În urma gafei din episodul 4, producătorii au decis să șteargă paharul care apărea lângă actrița care o intepretează pe Daenerys.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate