Dezvăluirea ŞOCANTĂ care-ţi va schimba părerea despre Răzvan Ciobanu! Uite ce încerca să facă înainte să moară! Tot respectul pentru el! EXCLUSIV!

Razvan Ciobanu, dezvăluiri incredibile despre designer! Uite cât era de sufletist!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

La înmormântarea regretatului designer au venit foarte mulţi oameni care-i îi apreciau munca şi stilul, dar şi vedete care-l iubeau şi îl considerau prieten foarte bun.

Printre persoanele publice care au plâns la căpătâiul creatorului de modă şi s-au rugat pentru sufletul lui s-au numărat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman şi soţul ei, Ilinca Vandici, Alin Gălăţescu, Rita Mureşan şi Vica Blochina.

Citeste si: Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! "Avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă"

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Din păcate mulţi români nu respectă vorba din popor "despre morţi numai de bine" şi aruncă, fără jenă, cu noroi în designer. În ultimele zile au apărut numeroase informaţii şi chiar filmări care-l pun pe Ciobanu într-o lumină extrem de proastă ca să ne exprimăm elegant.

Razvan Ciobanu, dezvăluiri incredibile despre designer! "O să treacă toate supărarile. Ştiu sigur!"

Ei bine, ce nu ştie multă lume este că în ultimele luni de viaţă, protagonistul nostru, deşi era într-un continuu impas financiar şi emoţional, încerca să-i ajute pe cei din jurul lui care se confruntau cu depresia, o boală din ce în ce mai prezentă printre noi.

O amică a designerului a dezvăluit că, după ce i-a povestit acestuia că a avut un an greu şi că se luptă cu depresia, creatorul de modă i-a dat sfaturi din experienţa lui, a încurajat-o şi i-a dat putere psihică să meargă mai departe.

"Eu am avut trei ani groaznici şi nu am murit. Nu-i uşor. O să treacă toate supărarile. Ştiu sigur! Am trecut eu, aşa că vei trece şi tu. Fac orice să te ajut", i-a promis Răzvan Ciobanu prietenei lui.

Citeste si: Prietenul lui Răzvan Ciobanu, adevărul despre laptopul și hard disk-urile din casa acestuia: „Fostul lui iubit mi-a zis...”

După moartea lui, amica pe care designerul a încercat să o ajute a postat o discuţie cu el, cu o descriere cu adevărat emoţionantă.

"Când ţi-ai lăsat durerea ta de o parte şi ai încercat să te ocupi de durerea mea! RIP, păpuşa mea".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate