Dezvăluiri cutremurătoare despre Carmen de la Sălciua! A fost atât de săracă încât nu a avut bani să termine liceul! Cântăreaţa s-a înscris într-un program de protecţie specială pentru a absolvi 12 clase!

E clar că Carmen de la Sălciua a fost atât de săracă încât nu a avut bani să absolve liceul fără ajutor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Pe vremea liceului, Carmen de la Sălciua a fost atât de săracă încât nu a avut bani să-l termine pe cont propriu. Cântăreaţa, al cărei nume real este Carmen Racolţă, a învăţat, între 2003 şi 2007, la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia. În această perioadă, ea a solicitat un ajutor financiar prin programul de protecţie socială intitulat "Bani de liceu”, prin care elevii care provin din familii cu venituri mici sunt ajutaţi de către stat.

(vezi ce spune Culiţă Sterp despre presupusul amant al lui Carmen )

Carmen de la Sălciua a fost atât de săracă încât nu a avut bani: "Nimeni nu îmi putea lua visul ăsta"

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.”, a dezvăluit, la un moment dat, cântăreaţa.

Carmen de la Sălciua a fost atât de săracă încât nu a avut bani: "Minunea asta îi
aparţine lui Dumnezeu"

În adolescenţă, Carmen de la Sălciua a fost atât de săracă încât nu a avut bani pentru studii. “După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu

mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care ma iubeşte şi ma asculta!”, a mai declarat Carmen de la Salciua.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua a făcut în sfârşit anunţul! A plâns când a aflat: „Nu există bucurie mai mare”

Carmen de la Sălciua, emoţionată până la lacrimi! ”Tu eşti un om care a primit răul pe tavă şi ...”! Ce mesaj a primit de la o fană

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Demisia momentului din Guvern. A plecat din funcție de urgență! Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Scandal în PNL! Rareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies