Dezvăluiri emoționante despre sora Alexandrei Măceșanu! Ce spune micuța de 10 ani despre sora ei mai mare, răpită de Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Au trecut mai bine de două luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar familia acesteia trăiește tot cu speranța că fata se va întoarce acasă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

În casa familiei Măceșanu, de lângă Caracal, de două luni este multă tristețe, de când Alexandra, fata cea mare, a dispărut de acasă. Inițial, Irina, mezina familiei, sora de 10 ani a Alexandrei nu a știu ce i s-a întâmplat surorii sale. ”I-am spus că a plecat la mare”, povestea tatăl Alexandrei, la câteva zile după răpirea fetei de Gheorghe Dincă. Bărbatul nu știa cum va reacționa micuța când va afla adevărul despre sora mai mare. Veneam acasă și le auzeam cum se jucau, cum râdeau împreună. Nu erau doar surori, erau prietene, dormeau amândouă. Cea mică începe să pună întrebări și noi nu știm cum să-i spunem”, spunea tatăl celor două, în urmă cu ceva timp. 

Apoi, familia a decis să-i spună Irinei adevărul despre răpirea Alexandrei, preferând ca fetița să afle de la ei decât din presă sau din altă parte.

fara descriere

Zilele trecute, Teodora Măceșanu, mama Alexandrei a povestit ce face acum fetița. ”Irina știe că sora ei e în viață, se uită la știri și îmi spune ”Sora mea este în viață! Știu eu! Cine știe pe unde au dus-o ăștia?! Cum pe baza unor oase și dinți, ăștia spun că sora mea a murit?”, a povestit mama Alexandrei.

Citeste si: Ultima oră! Decizia luată de mama Alexandrei Măceșanu! Puțini se așteptau să facă asta peste doar câteva zile

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Irina, ca întreaga familie a Alexandrei, nu crede că Dincă este ucigașul fetei de 15 ani, pe care a răpit-o cu mașina din fața casei ei. Părinții Alexandrei trăiesc și acum cu speranța că fiica lor cea mare se va întoarce acasă, ei spun că Gheorghe Dincă nu a omorât-o, ci fata este sechestrată fiind victima traficului de persoane.

Mama Alexandrei Măceșanu plânge doar când Irina, fiica de 10 ani, nu este acasă

Mama Alexandrei Măceșanu povestește și faptul că încearcă să plângă cât mai puțin în prezența Irinei și asta pentru că și așa copila suferă de dorul surorii sale. ”Ieri am strâns hainele de prin camera lor. Eram singură acasă. Am dat peste niște lucruri ale Alexandrei și am plâns. E așa un sentiment de neputință...”, a mai povestit mama Alexandrei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate