Dezvăluiri exclusive din viața de familie a lui Nicoale Guță cu Cristina, blondina care i-a dăruit cel mai recent copil

Nicolae Guță este, de mai bine de două luni, din nou tată, Cristina, soția lui, dăruindu-i un băiețel, care poartă numele de Eden Nicolae.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Nașterea micuțului însă, susțin sursele noastre, i-a schimbat radical viața manelistului Nicolae Guță, dar și pe cea a Cristinei.

Citeste si: Imaginile pe care Nicolae Guță nu le poate rata! Cum a fost la ziua de naștere al copilului de care a uitat manelistul

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE! Ce face Nicolae Guță pentru băiețelul pe care i l-a născut Cristina

Citeste si: Nicoleta și Nicolae Guță s-au împăcat după ani de zile! Primele declarații: „Sângele apă nu se face”

Dacă manelistul nicolae Guță este fericit din cale afară și are grijă să se ocupe, așa cum știe el mai bine (având în vedere experiența uriașă când vine vorba de crescut copii) de micuțul său băiețel pe care îl adoră, Cristina nu este nici pe departe în forma ei cea mai bună. ”Cristina s-a îngrășat, culmea, după naștere, mai mult decât înainte. Acum cântărește mai mult și e disperată din acest motiv. Nici nu mai iese din casa lui Nicolae Guță, stă doar la Petroșani, nu vrea să auudă de nimeni și de nimic. E decisă să slăbească, dar nu reușește să scape de niciun gram. Mai nou, a hotărât să meargă la medic, poate așa va scăpa de probleme, iar în caz că nu va avea efect dieta, i-a și cerut bani lui Nicolae Guță pentru o serie de intervenții medicale estetice. Vrea să își taie stomacul, să își facă lipoabsorție, tot ce e necesart să scape de kilogramele în plus. E disperată, îi e frică că o să o părăsească Guță dacă rămâne așa”, ne-a spus, în exclusivitate, sursa citată.

fara descriere

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

fara descriere

Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat Nicolae Guță fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate