Nicoleta și Nicolae Guță s-au împăcat după ani de zile! Primele declarații: „Sângele apă nu se face”

Nicoale Guță și fiica lui, Ncioleta, s-au împăcat după ani de zile în care nu și-au vorbit. Manelistul a oferit primele declarații.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Nicolae Guță și fiica lui s-au împăcat după ce nu și-au vorbit timp de ani de zile. Nicoleta a fost măritată de părinți pe când avea doar 12 ani cu un bărbat de 20 de ani. Soțul ei era un bărbat extrem de agresiv și a bătut-o de mult ori pânăcând ea nu a mai rezistat și a plecat. Chiar și tatăl ei a bătut-o și nu i-a luat apărarea în fața partenerului ei de viață.

fara descriere

„Eu am fost cu el de la o vârstă foarte fragedă, de la 12 ani. De atunci și până acum n-am fost deloc fericită. Era un om foarte gelos, excesiv de gelos și cu o mentalitate foarte scăzută. Astea sunt imagini de la nunta mea și chiar nu vreau să le privesc deloc pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înțelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost și agresiv. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o și pe mama și mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, și m-a sărutat amical”, mărturisea, în urmă cu ceva timp, Nicoleta Guță.

Citeste si: Betty Salam aruncă bomba, la nici un an după ce a născut! Primele declarații despre a doua sarcină: „Mai fac o fată!”

fara descriere

Nicoleta și Nicolae Guță s-au împăcat după ani de zile!

Atunci când Nicoleta Guță a anunțat că pleacă de lângă soțul care a umilit-o ani la rând, tatăl ei nu a fost de acord cu decizia. Cu toate acestea, trecerea timpului i-a făcut pe cei doi artiști să revină la sentimente mai bune unul față de celălalt și să se împace.

„Bineînțeles, știi cum e vorba aia, sângele apă nu se face niciodată. Am lansat o melodie și urmează multe alte melodii pentru că deja le avem pregătite, urmează să filmam și să le finalizăm”, a mărturisit Nicoleta Guță pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate